Efectivitat màxima a Pucela (0-3)

El Nàstic trenca la sequera golejadora i s’endú els tres punts de Valladolid

0
L'equip celebrant el segon gol de Maikel Mesa. | Foto: La Liga

Tocava la visita a un camp complicat on nomes un equip (de sis) havia guanyat fins al moment, el Barça “B”. A aquest factor se li afegia que els tarragonins portaven dues jornades sense anotar cap gol i per tant, sense guanyar. Els locals han començat forts el partit, al minut cinc Dimitrievski ja ha hagut d’intervenir per aturar el primer remat a porta. Però si el Valladolid ha començat dur, més ho ha fet el Nàstic. La primera arribada a l’àrea rival ha acabat amb el primer gol dels tarragonins. Tan sols havien passat nou minuts quan Kakabadze ha centrat des de la banda dreta la pilota al cor de l’àrea i Maikel Mesa ha rematat a plaer, enviant l’esfèric al fons de les malles. Amb aquest únic atac el Nàstic ha aconseguit posar-se per davant en el marcador condicionant d’aquesta manera el partit.

Uche i Mesa celebrant el primer gol del canari. | Foto: La Liga

El gran encert de Rodri en el partit d’avui ha estat tornar a centrar a Maikel Mesa. En els últims encontres el canari jugava per la banda i això li impedia entrar en el joc de l’equip i el jugador i el conjunt se’n ressentien. Avui, Rodri ha decidit posar-lo de mitja punta, per davant de Gaztañaga i Zahibo i el canari no ha defraudat. La primera que ha tingut l’ha aprofitat a la perfecció. Amb el 0-1 al marcador els locals no s’han enfonsat i han sigut sent els dominadors clars del partit amb un Nàstic que ha aguantat molt bé les envestides rivals. Les poques ocasions de que disposava el Valladolid les resolien còmodament la defensa nastiquera. Amb el gol matiner de Maikel Mesa s’ha arribat al descans.

Barreiro protegint la pilota dels defensors. | Foto: La liga

La segona meitat ha començat pràcticament igual a la primera. El Valladolid ha sortit ràpid a buscar el gol de l’empat per poder donar la volta al marcador, però s’ha trobat amb el contrari del que buscava. Una gran contra del Nàstic ha acabat amb la culminació perfecta de Jean Luc. L’ivorià s’estrenava avui com a titular del Nàstic i no ha decebut. Jean Luc ha estat molt hàbil i després de la badada defensiva i la inseguretat de Masip sota pals, l’extrem grana ha aconseguit batre el porter des de fora de l’àrea. Amb aquest gol el Nàstic ha vist com la seva efectivitat era immillorable en el partit d’avui, ja que amb dos xuts a porta ha aconseguit dos gols i decantar, definitivament, el partit cap als tarragonins.

Jean Luc i Xavi Molina celebran el gol de l’ivorià. | Foto: La Liga

Pocs minuts després el Valladolid ha buscat escurçar distàncies amb un xut d’Iban Salvador però Dimitrievski ha tornat a aturar la pilota. En la següent jugada d’atac dels grana, Mesa ha posat el punt i final al partit i a la seva gran actuació. El canari ha rematat a la perfecció una centrada de Juan Delgado i ha posat el zero a tres en el marcador, deixant l’encontre sentenciat al minut 63. A partir d’aquí el Valladolid ha seguit intentant-ho però ja totalment desmoralitzat, veient com el Nàstic amb molt poc ha aconseguit endossar-li tres gols. L’home del partit, Maikel Mesa ha acabat abandonant el terreny de joc amb molèsties i el seu lloc l’ha ocupat Perone. L’italobrasiler s’ha col·locat a la defensa juntament amb Suzuki i Molina s’ha posicionat al mig del camp.

Mesa celebrant el seu segon gol. | Foto: La Liga

Tot i el resultat, Rodri i molts aficionats han patit fins al final del partit, ja que amb tots els canvis realitzats semblava que Dimitrievski no podria continuar sobre el terreny de joc. El macedoni ha hagut de ser atès en dues ocasions, tot i això ha pogut continuar sota pals, malgrat que els llançaments de porteria els ha executat Perone. Tot i estar convocat Uche no ha gaudit de cap minut, probablement perquè el marcador ja era suficientment favorable i no ha volgut forçar-lo després de la lesió. Amb aquests tres punts el Nàstic aconsegueix sortir de la zona de descens i es col·loca 16è amb 15 punts. Tres per sobre del Lorca, que és el primer en caure a la zona vermella de la taula.

Comentaris

avatar