Uche torna a la convocatòria

Dos partits després de la seva lesió al nigerià torna a entrar en una convocatòria. Tejera encara no està plenament recuperat i es quedarà a Tarragona.

0
Uche en carrera a l'últim partit que ha disputat. |Foto: Gimnàstic de Tarragona

Ike Uche ja està recuperat de la seva lesió. Aquesta és la gran notícia per al Nàstic ja que els tarragonins no han aconseguit marcar cap gol en els dos partits que han disputat sense el pitxitxi grana. El nigerià és la novetat a la llista de Rodri i ha fet caure a Brugui, el jove jugador del filial.

El tècnic català s’emporta a Valladolid als porters Dimitrievski i Bernabé. En defensa compta amb Javi Jiménez, Kakabadze, Xavi Molina, Perone i Suzuki. Els defenses que es queden fora de la convocatòria són Djetei, a causa de la lesió del lligament creuat, i Carlos Blanco, per decisió tècnica. Al mig del camp Rodri ha convocat a Gaztañaga, Zahibo, Juan Muñiz, Maikel Mesa, Assoubre, Bustos, Tete i Abraham. Tot fa pensar que el tècnic grana repetirà el mateix centre del camp que contra el filila blaugrana amb el doble pivot format per Zahibo i Gaztañaga i les bandes ocupades per Mesa i Abraham. Rodri descarta a Sandro Toscano per aquest partit, que es quedarà a Tarragona juntament amb els lesionats Eddy Silvestre, Tejera i Perdomo. Finalment, per a buscar el gol Rodri recupera a Uche i l’acompanyen Delgado i Barreiro. Caldrà esperar fins demà per veure si el nigerià comença el partit com a titular o si ho farà des de la banqueta. Es queden sense convocar Dongou, que sembla que falta poc pel seu debut amb el Nàstic, i Stéphane Emaná, amb molèsties al genoll.

 

A continuació podeu veure la llista completa de convocats:

Convocatoria grana pel partit contra el Valladolid. |Foto: Gimnàstic de Tarragona

Comentaris

avatar