El reusenc estava en un bon moment de forma i de joc. Foto: Angel Garreta - CE Europa

El jugador de la Pobla de Mafumet, Ivan Vidal, pateix una lesió del lligament creuat anterior del genoll esquerre i es podria perdre tot o gran part del que queda de temporada. El davanter es va lesionar el passat diumenge en el partit davant el Prat, i va haver de ser substituït en el minut 50.

Les proves mèdiques per les quals s’ha sotmès al llarg de la setmana han confirmat els mals presagis. Vidal estarà entre sis i set mesos de baixa. El de Reus passarà pel quiròfan properament i acte seguit iniciarà el període de rehabilitació.

L’atacant de la Pobla relata el moment en que es va lesionar: “Ràpidament ja vaig saber que m’havia lesionat de gravetat, no podia moure el genoll. En aquell moment pensava en el que comporta la lesió, i també en la família, qui està al costat i qui no vols que pateixi”

El de Reus no ha tingut gens de fortuna, i és que precisament ara es trobava en un gran moment de forma i de joc. El davanter ha signat un bon inici de temporada, i amb cinc gols, ha sigut clau per sumar diversos punts en aquest tram inicial. Vidal reconeix que “les lesions mai arriben en bon moment, però aquest any m’estava trobant molt bé, sobretot de cara a porteria”. “És un gerro d’aigua freda però ara toca recuperar-se el més abans possible i de la millor manera” assegura el màxim golejador de la Pobla.

A més, com ja va passar l’any passat, Vidal va ser convocat per l’enfrontament de Copa Catalunya. Davant el Vilafranca, va entrar a mitjans del segon temps i va fer el gol de l’empat que portava l’eliminatòria als penals.

“Un bon començament”

La Pobla ha sumat cinc victòries i quatre empats i ha encaixat quatre derrotes en aquest inici de curs. El filial del Nàstic és novè a la taula però a només tres punts del Prat, el quart classificat. Vidal valora positivament l’actuació de l’equip en quest tram inicial de temporada: “ha sigut força bo. No s’ha d’oblidar que som un filial, amb gent jove, alguns que acaben de sortir de juvenil, que juguem contra gent veterana. Tant de bo continuem així”

“Portem dos partits consecutius perdent, però hem jugat contra dos grans equips, dissenyats per estar al play-off i amb jugadors de categories superiors. Si havíem de perdre algun partit, eren aquests” afirma el jugador, però diu que “tot i això, en les dues jornades hem tingut opcions de guanyar”.

Confiança en l’equip i en l’entrenador

Pel que fa al nou tècnic de l’equip, Juanma Pavón, el davanter explica que “encara coneixem poc a l’entrenador, però se’l veu amb ganes d’ajudar i gaudir amb nosaltres. Des del primer dia que té moltes ganes i això es contagia a l’equip”

Ivan Vidal confia en el seu equip de cara al que queda de temporada, a qui el veu “totalment capacitat per estar a la zona alta.” El de la Pobla assegura que “tenim jugadors de molta qualitat, amb moltes ganes de seguir creixent. Estarem lluitant pel play-off fins al final”, conclou Vidal.

Comentaris

avatar