Derbi de filials

Pobla de Mafumet i Reus B es veuran les cares aquest diumenge

0
Rayco tornarà a la convocatòria després de complir la sanció. Foto: Angel Garreta - CE Europa

El mini-derbi ja és aquí. El CF Pobla de Mafumet rebrà aquest diumenge a casa el Reus Deportiu B en la catorzena jornada de lliga. El conjunt de Juanma Pavón vol retrobar-se amb la victòria en un duel ple d’al·licients al Municipal de la Pobla.

Els pobletans acumulen dues derrotes seguides: davant el Prat (0-2) i al camp de L’Hospitalet (3-1). Després d’aquests dos entrebancs, els grana voldran recuperar el somriure sumant un triomf aquest diumenge.

El golejador Ivan Vidal serà baixa pel partit després de lesionar-se diumenge passat davant el Prat. El davanter va haver de ser substituït al minut 50. Koné tampoc hi serà per lesió, mentre que Rayco Rodríguez tornarà a la convocatòria després de complir un partit de sanció per doble amonestació. Brugui és dubte en funció de si Rodri torna a comptar amb ell per entrar a la llista del primer equip.

El gran inici de temporada del filial del Reus, acabat de pujar de Primera Catalana, l’ha situat entre les primeres posicions de la classificació. Tot i això, després de tres partits sense conèixer la victòria, el conjunt reusenc és cinquè amb 22 punts (3 més que la Pobla). Els roig-i-negres arriben al duel de diumenge després d’empatar a casa sense gols amb el Santfeliuenc.

Comentaris

avatar