Un error del col·legiat en l’acta arbitral va deixar a l’aire la presència dels tarragonins a les semifinals de la copa

La FCF dóna la raó al Nàstic, que jugarà les semifinals de la Copa Catalunya

El Nàstic va eliminar als penals al Vilafranca després d’empatar a un en els 90 minuts. Un dels herois d’aquell partit va ser Perales però segons l’àrbitre els porters convocats van ser Barragán i Dimitrievski. En veure l’acta, el Vilafranca va impugnar el partit davant aquest error arbitral i va deixar en dubtosa la classificació dels grana per la següent ronda.

Avui s’ha conegut la resolució de la Federació Catalana de Futbol que dóna la raó al Nàstic dient que no es va produir cap infracció sinó que simplement va ser “una confusió en el lliurement de les llicències” i que l’àrbitre va reconèixer que qui va jugar va ser Perales en comptes de Dimitrievski.

El rival del Nàstic a les semifinals de la Copa Catalunya serà el Cornellà, que va eliminar per un gol a zero al Reus als quarts de final. El partit es disputarà el 15 de novembre a l’estadi municipal de Cornellà. La segona semifinal de la competició també es disputarà el mateix dia i la jugaran l’Horta i el Llagostera.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here