Sense fortuna (3-1)

Dos gols en pròpia porteria condemnen la Pobla amb una derrota

0
Eric Vilanova ha ocupat la posició de migcampista durant els 90 minuts. Foto: Angel Garreta - CE Europa

La jornada intersetmanal ha acabat amb derrota per la Pobla de Mafumet, i és la segona consecutiva La darrera, al camp del CE L’Hospitalet en un partit on els grana han plantat cara al tercer classificat i no han tingut gens de fortuna. Una gran primera part dels pobletans no ha pogut ser aprofitada de cara al gol. Tot i obrir la llauna, els riberencs s’han refet i s’han acabat enduent els tres punts.

El conjunt de Juanma Pavón ha sortit ben atrevit des del principi, i ha completat un gran primer temps. El filial del Nàstic ha disposat de diverses ocasions clares per obrir el marcador. L’Hospitalet, en canvi, ha tingut un parell d’oportunitats a través de xuts llunyans que han intimidat la porteria de Perales. Tot i aquestes dues accions, la defensa grana ha sabut contrarrestar amb eficàcia les jugades de perill locals.

A la segona part, la balança del joc s’ha igualat. Tot i això, la Pobla s’ha avançat en el minut 48 amb un gol de Pol Ballesteros. El de Vilassar de Mar ha rebut l’esfèrica a l’interior de l’àrea i ha picat la pilota per sobre del porter fent el primer.

A mesura que passaven els minuts, la Pobla es diluïa i el conjunt local anava fent-se amb el domini. En el 63′, ha arribat la primera de dues accions molt polèmiques que han acabat sent determinants. L’àrbitre ha assenyalat un servei de banda a l’esquerra de la porteria de Perales. La decisió ha estat molt protestada per la plantilla del filial del Nàstic. Després d’aquest servei, potent, Ivan de Nova ha desviat el curs de la pilota cap al fons de la xarxa i ha fet un gol en pròpia que suposava l’1-1.

Ja en el minut 78′, una falta també molt polèmica al vèrtex de l’àrea ha comportat el segon dels riberencs. El xut l’ha desviat un jugador de la tanca i l’ha enviat a porteria. Era el 2-1, i el segon en pròpia porteria. Jae Dambelly ha sentenciat el matx en temps d’afegit amb una gran jugada individual (3-1).

Comentaris

avatar