El duel contra el Barça B va registrar l’entrada més alta de la temporada

Un total de 6.822 persones van aplegar-se al Nou Estadi en la visita dels blaugranes

2
El Nou Estadi, minuts previs de començar el partit amb el Barça B. | Foto: Esports RAC1

La festivitat de Tots Sants i l’horari del partit d’aquest passat dimecres davant el Barça B van permetre registrar la millor assistència al Nou Estadi del que va de temporada.

Fins dimecres, l’entrada més alta registrada al Nou Estadi es va produïr a la jornada 3, al mes de setembre, i coincidint amb la visita de l’Sporting de Gijón, que va acabar golejant al Nàstic per un contundent 0-3. Aquell dia van accedir a les instal·lacions de la Budallera 6.373 espectadors.

L’assistència total d’ahir es va xifrar en 6.822 persones, superant en gairebé mig miler de persones la barrera que es va produïr amb la visita del conjunt asturià.

Les zones de Preferent i Tribuna van ser les que es van poder veure més plenes.

Comentaris

avatar
+ Nous + Antics + Votats
NastikerCAT

És que si diuen que tenim més de 7.000 socis el normal seria no baixar gaire d’aquesta xifra. No entenc que et facis soci per després no anar-hi, és tirar els calers això.

since1886

realment això dels 7.000 es una mica trampós, pq d’aquests 7000 uns quants són regalats si domiciliaves la nòmina a Mordor (la caixa), aixi que hi haurà gent que ni sabrà que té el carnet de soci..