L’1×1 del Nàstic-Barça B

0
Brugui va demostrar que té lloc al primer equip grana tot i no marcar. | FOTO: laliga.es

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 7 del campionat de la Liga 123.

Stole Dimitrievski (7): Salvador. El punt aconseguit és en part gràcies a dues aturades miraculoses seves. El porter macedoni està en un estat de forma envejable.

Otar Kakabadze (7): Ascendent. El georgià cada cop agrada més a l’afició grana. Disputà un partit més que correcte en el que aportà tant en atac com en defensa.

Javi Jiménez (6): Tímid. L’excel·lent partit d’Abraham Minero no li va permetre despuntar en accions ofensives. Va haver de multiplicar-se en ocasions per la qualitat tècnica dels visitants.

Bruno Perone (6): Millorat. No va ser tan lent com de costum. Fins i tot es va atrevir a treure la pilota jugada. Bona tarda per l’ex del QPR.

Xavi Molina (6): Desapercebut. Jose Arnaiz li va treure els colors en una acció per velocitat. La resta del partit el de la Canonja es mostrà segur i contundent al tall. No va cometre faltes sense sentit.

Wilfried Zahibo (7): Essencial. Jugà com un tercer central i pressionà la línia de creació blaugrana. Excel·lent treball del francès.

Jon Gaztañaga (7): Desconegut. El millor partit de la temporada del basc. Va ser un autèntic malson per Carles Aleñà. La presència de Zahibo al darrere i la col·laboració en la creació de Maikel Mesa foren essencials en el seu bon joc.

Abraham Minero (8): Hiperactiu. Va ser el millor del partit. Participatiu, insistent, no va dubtar en demanar la pilota quan l’equip necessitava profunditat. Gaudí d’una ocasió de gol que Ortolà envià a còrner.

Maikel Mesa (6): Intermitent. Va anar de més a menys. La posició central l’afavoreix per tenir més la pilota i l’equip ho agraeix. Poc a poc anà perdent força fins a passar de puntetes pels instants finals de partit. La futura presència de Sergio Tejera al seu costat de ben segur que l’afavorirà.

Juan Delgado (4): Monòton. Demana la pilota però un cop la rep la màgia s’esvaeix. Cada setmana veiem com el jugador no s’acaba d’adaptar a la velocitat del futbol europeu.

Manu Barreiro (5): Desquiciat. Quan l’equip necessita futbol directe el gallec és essencial. Tot i així davant el FC Barcelona, Barreiro no va trobar ningú per associar-se. Desaprofità l’ocasió més clara de gol en adormir-se en un clar u contra u davant el porter visitant.

Álvaro Bustos (4): Inexistent. Li falta ritme de competició. No es va oferir gaire, cosa que genera dubtes del seu futur rendiment dins l’equip.

Juan Muñiz (6): Il·lusionant. Va entrar per Zahibo i dotà de l’equip d’una millor sortida de pilota. Oxigena molt bé el joc i té xispes de gran jugador. Recuperar-lo serà essencial en aquesta dura temporada.

Roger Brugué “Brugui” (6): Desencertat. Va tenir dues ocasions per marcar i les va desaprofitat. Tot i així hem de tenir en compte que és molt jove i la por escènica li passa factura. Té molt futur per davant i esperem que sigui grana.

Rodri (5): Correcte. Poc més podia oferir el tècnic grana. Potser haver fet entrar a Jean Luc i no Álvaro Bustos. Aquest cop va ser més intel·ligent indicant a Maikel Mesa que s’ubiqués en posicions més centrals de joc.

Comentaris

avatar