Un escull complicat

La Pobla vol refer-se després de la derrota a casa davant el Prat

0
Jesús i Salva, en el partit d'aquest curs al camp de l'Europa. Foto: Angel Garreta - CE Europa.

El CF Pobla de Mafumet té aquest dimecres una dura prova a l’Estadi Municipal de L’Hospitalet de Llobregat. Les dues millors defenses de la lliga es veuran les cares en la tretzena jornada de lliga de Tercera Divisió.

El conjunt de Juanma Pavón vol tornar a sumar després de la derrota de diumenge davant el Prat (0-2). A més, el nou tècnic vol aconseguir la seva primera victòria a la banqueta del filial del Nàstic.

Brugui, convocat amb el primer equip que juga també dimecres a la tarda, no podrà ser a la convocatòria de Juanma Pavón. El tècnic difícilment tampoc pugui comptar amb Ivan Vidal, qui en el darrer partit va haver de ser substituït en el minut 50 per una lesió.

La Pobla no ho tindrà gens fàcil en aquesta ocasió, i és que visitarà el camp d’un equip que, amb 26 punts, ocupa la tercera posició del grup 5 de Tercera. El conjunt del Barcelonès encadena tres victòries consecutives; la darrera va ser dissabte al camp del Santfelieunc (1-3).

Juntament, amb els pobletans, són l’equip que menys gols encaixa de la competició, però per altra banda, té uns bons registres a nivell ofensiu. El Centre d’Esports L’Hospitalet ha anotat 23 gols en 13 partits, i és el segon màxim golejador.

Comentaris

avatar