Més pólvora contra el Barça B

Uche i Dongou podrien entrar a la convocatòria pel partit de demà

0
Uche celebrant un dels gols contra el Granada. |Foto: Gimnàstic de Tarragona

Uche podria estar 100% recuperat de la lesió patida contra l’Alcorcón fa dues setmanes. Rodri ha avisat a la roda de premsa d’avui que podria entrar a la convocatòria si veuen que no arrossega cap tipus de molèstia. El cert és que el Nàstic necessita recuperar al nigerià, que estava en plena forma de cara al gol, perquè en les dues darreres jornades jugades, el Nàstic no ha aconseguit marcar cap gol.

A la novetat d’Uche el podria acompanyar Dongou. Rodri ha admès que Dongou està preparat per entrar a una convocatòria. De ser així, seria la seva estrena com a jugador grana però tot fa pensar que si gaudeix de minuts serà partint des de la banqueta a la segona meitat del partit.

Per sortir de dubtes caldrà esperar a que el club faci oficial la llista dels convocats pel partit de demà a les 18.00 contra el filial blaugrana al Nou Estadi. Un partit clau per sortir del descens i posicionar-se gaire bé a mitja taula amb 14 punts.

Comentaris

avatar