Un Nàstic de tons blancs i negres (1-0)

El Lugo es sitúa com a líder de Segona Divisió guanyant al Nàstic

0
Kakabadze en una acció del partit. | Foto: laliga.es

Partit molt discret per part del tarragonins en un matx on s’han vist les dues cares del Nàstic. Una de negra a la primera part amb errades defensives greus i una de més clara a la segona, però sense arribar a la millor versió grana.

Primera part fosca de l’equip tarragoní. Si la setmana passada eren els jugadors de l’Alcorcón els que arribaven abans a totes les pilotes dividides, aquesta jornada era el Lugo el que semblava que jugués amb una marxa més.

La primera ocasió pels locals no ha tardat en arribar quan, després d’una centrada des de banda dreta, Perone, en un mal rebuig, ha deixat la pilota morta a la frontal de l’àrea petita de Dimitrievski i, per sort, Polaco no ha rematat entre els tres pals.
El partit només es jugava al camp del Nàstic i la segona ocasió pels gallecs ha arribat des de l’altra banda i ha culminat amb un remat de cap que ha pogut aturar sense problemes el porter grana.

Passats els primers deu minuts, el Nàstic seguia sense estar a gust al terreny de joc i, després d’un mal control de Gaztañaga, Polaco ha tingut una nova ocasió clara de gol, però la pilota també ha sortit lluny de la porteria del Nàstic.

Javi Jiménez defensant un atac local. |Foto: La liga

Amb el pas del temps semblava que els tarragonins s’anaven assentant al terreny de joc. Sense Tejera ni Juan Muñiz al camp, ha estat Delgado l’encarregat de la pilota aturada. La primera falta que ha tret ha anat ben centrada dins l’àrea del Lugo però la defensa ha aconseguit desviar la pilota. Pocs minuts després d’aquesta primera internada grana a l’àrea rival ha arribat el gol local.

La defensa continua sent l’assignatura pendent de Rodri. En aquesta ocasió s’ha vist la passivitat grana a l’hora de defensar una jugada rocambolesca. Tot ha començat amb una centrada des de la banda dreta que ha acabat al carril contrari. El jugador, lliure de pressió ha pogut donar una passada per Azeez que des de dins l’àrea no s’ho ha pensat dos cops i ha disparat. El xut, molt desviat, ha impactat al cos de Cristian Herrera que ha tingut temps de baixar la pilota i tornar a xutar. Dimitrievski amb una gran estirada ha aconseguit desviar la pilota però, novament, el rebot ha anat a parar als peus d’un jugador del Lugo, Campillo, que ha aconseguit batre al macedoni posant per davant en el marcador als locals.

Jugadors del Lugo celebrant el gol. |Foto: La liga

Amb un mig del camp format per Gatañaga i Zahibo, es sabia que el Nàstic no seria el dominador de la pilota i menys encara amb Maikel Mesa per banda esquerra, que gaire bé no ha pogut tocar cap pilota.

Després del gol del Lugo, el Nàstic ha disposat d’una bona ocasió per empatar. Novament, Delgado ha executat un lliure directe amb una centrada que ha aconseguit pentinar Perone cap a la zona on estava Molina, però el capità no ha aconseguit impactar amb la pilota, que ha acabat a les mans de Juan Carlos. El porter ha servit ràpid cap als seus companys i la jugada ha acabar als peus de Polaco que ha tornat a posar a prova a Dimitrievski, que s’ha estirat bé per poder blocar l’esfèric.

Abans d’arribar a la mitja part, el Nàstic encara ha disposat d’una altra bona ocasió. Aquest cop, Barreiro ha rebut una bona passada en llarg. El davanter ha provat sort però la pilota ha sortit massa creuada i s’ha perdut per línia de fons.

Si la primera meitat ha estat negra, la segona ha millorat però sense arribar al blanc. Els tarragonins han començat endollats els primers minuts i una passada en llarg de Maikel Mesa cap a Barreiro ha deixat al davanter en un mà a mà escorat. El gallec ha pogut superar al porter amb una vaselina però el defensa ha arribat ràpidament per desviar la pilota.

Després d’aquesta acció, poca cosa més ha succeït. Com a mínim, ara no hi havia un clar dominador de l’encontre.
Rodri ha començat a moure banqueta. El primer canvi ha estat la incorporació de Jean Luc al lloc de Tete Morente i en la segona substitució ha donat entrada a Juan Muñiz per Gaztañaga. Amb aquests canvis el Nàstic ha fet una passa endavant, en gran part gràcies a les jugades elèctriques de Jean Luc, però això no ha estat suficient. En una d’aquestes incursions per banda de l’ivorià, la pilota ha acabat als peus de Delgado que ha fet un bon xut tot i que la pilota ha marxat fregant el pal. Just després d’aquesta acció ha pogut arribar el segon gol dels locals. Albarracín ha filtrat una bona pilota cap a Fede Vico que en un u contra u amb Dimitrievski, ha acabat enviant l’esfèric al lateral de la porteria defensada pel Nàstic.

Zahibo conduint la pilota. |Foto: La liga

Pocs minuts després ha tornat a ser Jean Luc qui ha conduït un altre atac grana, ha centrat la pilota des de la banda dreta, la defensa ha aconseguit desviar-la però l’esfèric ha caigut als peus de Mesa, qui des de la frontal ha llençat la pilota massa alta.

Semblava que el gol del Nàstic no tardaria en arribar, ja que a poc a poc els tarragonins anaven atacant més la porteria rival tot i que els xuts no acabaven entre els tres pals.

Encarant ja la recta final del partit, Delgado ha tingut una bona oportunitat per disparar a porta, però des de dins l’àrea ha preferit filtrar la pilota al segon pal per on entrava Barreiro; el gallec no ha pogut arribar a l’esfèric. Apurant els canvis, Rodri ha donat entrada al jove jugador de la Pobla, Brugui, al lloc de Maikel Mesa. Amb poc més de 10 minuts el jugador del filial no ha pogut intervenir gaire en el joc.

Amb aquesta derrota el Nàstic segueix al límit de la zona de descens però amb gairebé tota la jornada per disputar-se. La setmana dels nou punts en joc només ha fet que començar. Aquest dimecres els grana jugaran al Nou Estadi el partit que tenien aplaçat contra el filial blaugrana.

Comentaris

avatar