L’1×1 del Lugo-Nàstic

0
Xavi Molina fou un cop més el capità d'un Club Gimnàstic gris | FOTO: laliga.es

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 12 del campionat de la Liga 123.

Stole Dimitrievski (6): Capcot. Va fer alguna aturada de mèrit. Deu ser frustrant rebre un gol després de la passivitat de la teva defensa.

Otar Kakabadze (4): Gris.Descuidà un cop més l’esquena i facilità l’obertura de joc local. S’ha de mostrar més agressiu en defensa. En aquesta ocasió no participà en el joc d’atac.

Javi Jiménez (4): Invisible. Incomprensiblement no es va oferir gens per banda ni donà profunditat al joc grana. No va gaudir d’una bona tarda.

Bruno Perone (3): Lent. Mateix adjectiu, mateixa imatge mostrada per l’italobrasiler respecte el partit anterior. Potser caldria treure’l de l’onze i apostar per algú altre.

Xavi Molina (4): Ofegat. El canongí no té bones qualitats tècniques, però sovint errades seves propicien ocasions de gol rivals.

Wilfried Zahibo (4): Tronc. Es va mostrar correcte en defensa però incapaç de generar joc. L’equip va notar i molt l’absència de Sergio Tejera.

Jon Gaztañaga (3): Simple. No supera línies rivals amb passades ni molt menys amb conduccions. Protagonitza faltes sovint sense sentit. S’espera molt més del jugador basc.

Tete Morente (6): Voluntariós. Va anar de més a menys durant el partit. Volia ser protagonista de l’encontre. Buscava encarar el seu rival per dotar el seu equip d’oportunitat en segones jugades. Fallà un a contra u davant el porter rival. Va ser el primer jugador en retirar-se a la banqueta. Apunta maneres

Maikel Mesa (5): Perdut. L’absència de Sergio Tejera hauria de portar al canari a endarrerir la seva posició al terreny de joc. No va ser així i l’equip ho notà. Ell i el barceloní són els únics amb capacitat d’ordenar l’equip i portar el ritme del partit.

Juan Delgado (6): Intermitent. El xilè va viure el seu habitual partit amb la samarreta grana: quan s’endolla és capaç de generar perill amb la seva capacitat d’estirar l’equip, però quan es mostra apàtic l’equip juga virtualment amb un jugador menys.

Manu Barreiro (6): Combatiu. Si guanya pilotes per alt caldria que els seus companys ho aprofitessin. Enorme desgast sense recompensa del jugador gallec.

Jean Luc Assoubre (5): Il·lusionant. La capacitat que té l’ivorià per atraure rivals és immensa. Fruit del seu desequilibri el Club Gimnàstic gaudí de les millors ocasions de gol. Recuperar a l’extrem hauria de ser tasca primordial pel cos tècnic tarragoní.

Juan Muñiz (6): Correcte. S’espera d’ell que generi joc i perill en jugades a pilota aturada. Arriscà en la passada a diferència dels seus companys i es mostrà receptiu per canviar el destí del partit Els seus companys no el van entendre.

Roger Brugué “Brugui” (4): Rookie. Està preparat per sortir com a revulsiu del primer equip si hi ha baixes com en el dia d’avui. Té un futur esplèndid per davant.

Rodri (4): Rígid. Porta el 4-4-2 per bandera. A voltes sembla que li costi llegir els partits o que simplement no és capaç de veure més enllà del guió establert durant la setmana. Ha de mostrar-se més obert en la confecció de l’equip i el plantejament de joc.

Comentaris

avatar