Es trenca la ratxa (0-2)

El filial grana no ha pogut allargar la bona dinàmica de resultats i ha caigut al Municipal

0
Pol Valentín ha disputat els 90 minuts en el partit davant el Prat. Foto: Angel Garreta - CE Europa

Després de vuit jornades seguides sense perdre, La Pobla de Mafumet ha encaixat una derrota a casa davant l’Associació Esportiva Prat (0-2). L’estrena de Juanma Pavón a la banqueta no ha pogut acabar amb victòria, i els grana ha deixat escapar una oportunitat d’entrar al play-off d’ascens.

El Prat ha sortit llançat a l’atac des d’un bon principi, i el seu primer gol ha arribat al minut 11. A través d’una jugada d’estratègia de córner, Oriol Ricarte ha rematat, i just abans d’entrar a porteria, la pilota ha tocat a un defensor grana.

El filial del Nàstic ha intentat reaccionar, però no ha acabat de trobar la manera de generar perill clar. La millor ocasió dels de Pavón ha estat una rematada d’Ivan Vidal que s’ha estavellat al travesser, després d’una jugada per banda dreta de Pol Prats. Davant aquest avís grana, els potablava han respost amb una acció de d’Alejandro Poves que ha obligat a Perales a fer una gran aturada.

A la segona part, s’ha igualat la balança en el joc. Ivan Vidal ha estat substituït després de lesionar-se, i en el seu lloc ha entrat Ricky. La Pobla no aconseguia la manera d’inquietar gaire la porteria de Sergio, i l’empat no arribava.

Rayco ha estat expulsat al minut 86 per doble targeta groga, i el filial del Nàstic ha jugat els darrers minuts amb deu. El conjunt potablava ho ha aprofitat i Poves ha fet el 0-2 definitiu en temps d’afegit.

Comentaris

avatar