L’estrena del nou tècnic

La Pobla de Mafumet rep la visita del Prat

0
La Pobla arriba després de guanyar 0-1 al camp de l'Europa. Foto: Angel Garreta- CE Europa

Entrenador nou, victòria segura. Aquesta és la dita que voldrà aplicar diumenge (12h) la Pobla de Mafumet en el seu partit al Camp Municipal davant l’AE Prat. Juanma Pavón s’estrenarà com a tècnic del filial del Nàstic amb la intenció d’allargar la bona dinàmica del conjunt pobletà

El duel serà, sense dubte, una prova de foc pel filial grana. Els pobletans hauran de reafirmar el seu bon moment i consolidar-se, d’aquesta manera, com un ferm candidat a disputar el play-off d’ascens.

Una jornada més, la Pobla és l’equip menys golejat del grup 5 de Tercera Divisió amb uns registres espectaculars. Els granes només han encaixat cinc gols en les primeres onze jornades de lliga. Un balanç de tant sols un gol en els darrers vuit partits converteix l’equip de Pavón en un equip amb arguments per ser a la part més alta de la taula.

Els grana, però, tindran la important baixa de Roger Brugé “Brugui, que ha debutat amb el primer equip del Nàstic al camp del Lugo aquest dissabte. El jugador format a les files del Figueres ha jugat en cada de les 10 darreres jornades els 90 minuts.

El rival del filial grana aquest cap de setmana és l’Associació Esportiva Prat. El conjunt del Baix Llobregat està empatat a punts amb el CF Pobla, un total de 19. Amb el mateix balanç de victòries, empats i derrotes, els pota blava tenen millors registres a nivell ofensiu, havent marcat vuit gols més en aquest inici de lliga. Amb aquesta igualtat a la taula, el duel a la localitat del Tarragonès es presenta ben apassionant.

Comentaris

avatar