El primer equip ja es troba concentrat a Galícia

El Nàstic s'enfronta al Lugo aquest dissabte a partir de les 16h

0
COMPARTIR
Jugadors del Nàstic embarcant a l'aeroport del Prat. | Foto: Gimnàstic de Tarragona

L‘expedició del Nàstic va aterrar aquest dijous al vespre a l’aeroport de Santiago de Compostela procedent de Barcelona.

El conjunt grana, que ja es troba concentrat a Lugo, va volar des de l’aeroport del Prat cap a dos quarts de set de la tarda i posteriorment, des de l’aeroport de Santiago de Compostela, es va traslladar al seu hotel de concentració.

Els homes de Rodri s’exercitaran aquest divendres al matí abans d’enfrontar-se a l’equip local el dissabte a partir de les 16h a l’estadi Anxo Carro. S’espera que l’expedició grana torni cap a Catalunya el mateix dissabte, un cop acabat el partit.

Brugui, de La Pobla, principal novetat a la convocatòria

Una de les novetats destacades en la llista de convocats que va fer pública Rodri aquest passat dijous abans de volar cap a Galícia és la del pobletà Brugui.

La llista definitiva de convocats és la següent: Dimitrievski, Kakabadze, Javi Jiménez, Xavi Molina, Gaztañaga, Zahibo, Delgado, Juan Muñiz, Manu Barreiro, Jean-Luc, Maikel Mesa, Carlos Blanco, Perone, Bustos, Suzuki, Tete Morente, Brugui, Sandro i Bernabé.

Comentaris

avatar