Tejera i Uche es perdran el partit de Lugo per lesió

El migcampista barceloní estarà dues setmanes apartat del terreny de joc

0
Sergio Tejera, migcampista grana. | Foto: As

Més contratemps per a Rodri de cara al partit d’aquest dissabte a Lugo, davant el co-líder de Segona A. Després de saber que Eddy Silvestre estarà fora de la competició durant un mes per problemes musculars, ara també s’hi afegeix la baixa de Sergio Tejera.

El migcampista barceloní, peça clau en els esquemes de Rodri a la medul·lar, estarà apartat dels terrenys de joc les properes dues setmanes. Segons va comunicar el club aquest passat dimecres a la seva pàgina web, el ’23’ del Nàstic pateix una ruptura a l’isquiotibial de la seva cama esquerra.

Pel que fa a Ike Uche, aquest dijous Rodri ha confirmat també que el davanter es perdrà el partit de Lugo. El nigerià pateix una elongació també a l’isquiotibial esquerre. El futbolista, de fet, ja no s’ha entrenat en la sessió preparatòria d’aquest dijous al matí.

Abraham també es perdrà el partit per sanció

Qui tampoc serà a Galícia serà Abraham Minero. El de Granollers va veure la doble targeta groga en l’anterior partit davant l’Alcorcón i serà baixa.

Comentaris

avatar