Rodri: “Hem de ser atrevits amb la pilota als peus”

Rodri ha atès, avui dijous, els mitjans durant la roda de premsa prèvia abans de viatjar cap a Lugo

0
Rodri, a la sala de premsa del Nou Estadi. | Foto: Gimnàstic de Tarragona

Els grana visiten dissabte l’Anxo Carro, partit corresponent a la jornada 12. Jugaran davant un equip que es troba en un bon moment; així ho demostra la classificació, on és el segon classificat amb 20 punts.

El tècnic grana creu que el Lugo “és un equip rocós que sap posar-se enrere. Nosaltres hem de ser ofensius” i “hem de ser atrevits amb la pilota als peus per tal de poder puntuar a Lugo”. Per tant, tot apunta a que planteja un sistema ofensiu tot i no comptar amb Uche, que ha recordat que “va ser intel·ligent i no va forçar el darrer partit. Per a Lugo no arriba però hi serà contra el Barça B”.

També ha confirmat que no descarta que entrin jugadors del filial a la convocatòria: “estem pensant si avui viatjaran amb nosaltres o seguiran esperant”.

Hores després a la compareixença s’ha fet oficial la convocatòria i finalment Brugui ha sigut el candidat de la Pobla de Mafumet per viatjar a terres gallegues.

Comentaris

avatar