Juanma Pavón és el nou tècnic de la Pobla de Mafumet

Fins ara Edu Vílchez era qui s’encarregava del filial grana però ara acompanyarà a Rodri al primer equip

0
Juanma Pavón dirigint un entrenament del Recreativo de Huelva. |Foto: Estadiodeportivo.com

La Pobla va fitxar aquest estiu a Rodri perquè, juntament amb Vílchez, el filial grana lluités per l’ascens a Segona Divisió B. Rodri tan sols va ocupar la banqueta de la Pobla sis jornades, però no per culpa seva.

A la sisena jornada l’equip anava onzè amb dos partits guanyats, dos empatats i uns altres dos perduts. Però Rodri va haver de marxar de la Pobla per aterrar al primer equip. La mala dinàmica del Nàstic de Carreras va fer que el club apostés per Rodri de manera interina i temporal. Aquesta temporalitat s’ha convertit en fixe. El tècnic català va firmar la setmana passada el contracte com a entrenador del Nàstic per aquesta temporada i la següent.

Quan Rodri va pujar al primer equip va ser Edu Vílchez qui es va fer càrrec de la Pobla. Però ara, amb el contracte professional de Rodri, el seu segon entrenador passarà a l’equip tècnic del Nàstic. En les cinc jornades que ha estat dirigint la Pobla en solitari, ha aconseguit tres victòries i dos empats, sense cap derrota i ha deixat al filial a la sisena posició, dos punts per sota del filial del Reus que ocupa el primer lloc del play-off d’ascens.

Ara és el torn de Juanma Pavón. Els directius de la Pobla han hagut de buscar ràpidament un substitut de Vílchez aquesta setmana. L’escollit ha estat ell. L’andalús sempre ha estat vinculat al Recreativo de Huelva, sent entrenador en pràcticament totes les categories del club. La temporada 2014/2015 va ocupar, de manera interina, la banqueta del Recre a Segona Divisió però tan sols va durar set jornades, fins que van trobar un nou entrenador. A l’octubre de l’any passat va ser quan Pavón es va fer càrrec del primer equip del Recreativo de Huelva, a Segona Divisió B, acabant la temporada a la dotzena posició.

Pavón té ara el repte d’assolir l’ascens a Segona Divisió B. El primer partit com a tècnic del filial grana arribarà aquest diumenge, com a local i contra el Prat. Rival amb el que està empatat a punts.

Comentaris

avatar