Horta, Llagostera i Cornellà, els altres semifinalistes de la Copa Catalunya

Queda per saber la data del sorteig

0
El Nàstic, vigent campió de la Copa Catalunya. | Foto: FCF

El Nàstic ja espera rival a les semifinals de la Copa Catalunya 2017/18. Els granes, després d’eliminar al Vilafranca a la tanda de penals, estaran pendents del sorteig -encara amb data per confirmar- que els emparellarà amb un dels tres rivals que queden vius a la competició: l’Horta, el Llagostera o el Cornellà.

Els barcelonins van superar l’eliminatòria de 1/8 de final eliminant al Sabadell a la tanda de penals després de finalitzar amb empat a u al marcador. L’Horta és l’únic equip de Tercera que resta viu a la competició.

Per la seva banda, hi trobem el Llagostera i el Cornellà de la Segona B. El conjunt empordanès, que torna a jugar els seus partits al Municipal de Llagostera, arriba a semifinals després de superar al Girona a la tanda de penals en un partit que va acabar amb el marcador a zero.

El Cornellà va eliminar al Reus per la mínima (1-0) i també espera rival.

Comentaris

avatar