La tercera equipació grana veurà la llum abans de Nadal

La samarreta tindrà unitats limitades

0
Lluís Fàbregas, director general del Nàstic. |Foto: Diari Més Tarragona

Es comencen a conèixer més detalls sobre la tercera equipació del Nàstic. Una vestimenta que van poder dissenyar els aficionats tarragonins. Tot i que la lliga va començar a l’agost, encara no es coneix qui ha estat el guanyador ni el disseny d’aquesta samarreta.

L’estrena de la tercera equipació està prevista per d’aquí un mes aproximadament, segons va explicar Lluís Fàbregas dilluns, al Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio.
El director general del Nàstic va afegir que aquesta samarreta serà una peça única, amb diferents elements que destaquin la seva importància, on la bandera de Tarragona tindrà un pes molt important. A més, l’edició de la tercera equipació grana estarà limitada a mil unitats, totes elles numerades. Tot i que el director general ha comentat que si la demanda és superior faran una segona demanda a Hummel store.

Deixant de banda l’esperada samarreta, Lluís Fàbregas també ha comentat als micròfons de Tarragona Ràdio que esperen estrenar un espai dedicat al Nàstic al centre de la ciutat. Un local dividit en dues parts: una zona per al museu grana, que estava al Nou Estadi fins abans de les obres; i la segona dedicada a la botiga. Totes aquestes qüestions es debatran avui a la Junta General d’Accionistes.

Comentaris

avatar