Rodri: “La lesió d’Uche ens ha deixat freds”

El tècnic barceloní encaixa la seva segona derrota

0
Rodri, a la sala de premsa del Nou Estadi. | Foto: Gimnàstic de Tarragona

R odri va parlar a la sala de premsa del Nou Estadi després de la seva segona derrota com a tècnic grana. L’entrenador del Nàstic ha volgut remarcar que l’equip “ha sortit bé i ha estat valent amb la pilota”.

El partit, malgrat l’esforç d’aconseguir la victòria, ha estat una acumulació de factors negatius i la lesió d’Uche al minut 12 n’ha estat el primer: “La lesió d’Uche ens ha deixat freds”; també ha afirmat que el seu canvi ha sigut per precaució, al igual que el de Tejera (que ha patit una sobrecàrrega).

Rodri també ha volgut recordar els precedents en els darrers partits i ha dit que “l’equip està en una bona línia i aquest resultat no ens ha d’afectar”.

Comentaris

avatar