L’1×1 del Nàstic-Alcorcón

0
Kakabadze disputant una pilota durant el partit.| FOTO: laliga.es

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 11 del campionat de la Liga 123.

Stole Dimitrievski (6): Resignat. Poca cosa podia fer als gols. Malgrat tot cal que demostri més caràcter per dirigir l’equip.

Otar Kakabadze (6): Despistat. Cada cop ataca millor i s’daptaria amb més facilitat a una hipotètica posició de carriler però per contra va oblidant tasques defensives. Ha d’estar més atent a la seva esquena

Javi Jiménez (4): Desaparegut. No va jugar amb comoditat i l’equip es ressentí. No va ser un bon dia pel lateral grana

Bruno Perone (4): Lent. Es mostra farragós i lent en els seus moviments. No va facilitar la sortida de pilota de l’equip

Xavi Molina (4): Fluix. Va errar passades a priori fàcils. No millora en la seva tècnica i a l’equip li passa factura.

Sergio Tejera (6): Eix. Va ser l’eix de l’equip durant els primers 25 minuts. Després d’aquest moment el jugador barceloní perdé clarividència i amb ell el joc grana es diluí.

Jon Gaztañaga (6): Precipitat. És impetuós i per ajudar l’equip caldria que col·laborés més en el joc col·lectiu. A vegades comet faltes infantils que generen perill rival.

Tete Morente (5): Desaparegut. No va desbordar en banda ni aportà profunditat al joc del Gimnàstic. Ha d’aparèixer més per tenir minuts.

Abraham Minero (4): Erroni. S’autoexpulsà a les acaballes del partit. A part d’aquesta acció i un xut més la seva aportació al partit va ser nul·la.

Ikechukwu Uche (6): Voluntariós. Se li veia amb ganes just abans de lesionar-se. El partit podria ser diferent amb la presència del nigerià.

Manu Barreiro (6): Sol. Amb la sortida d’Uche del terreny de joc el gallec va restar tot sol a l’atac grana i no trobà oportunitats ni espais per definir.

Jean Luc Assoubre (4): Nerviós. No té l’estat de forma ni el físic per competir al futbol professional a dia d’avui. Ha de millorar per mostrar-nos el desequilibri que té a les botes.

Juan Delgado (4): Foraster. No s’adapta al futbol europeu. Juga amb una marxa menys i es nota. O millora o dirà adéu ben aviat al Nou Estadi

Eddy Silvestre (4): Desapercebut. Una pilota perduda i pocs minuts per mostrar el talent que es suposa que té.

Rodri (5): Desafortunat. Quan la teva estrella es lesiona a l’inici de l’encontre i els teus jugadors cedeixen espais a la contra poc pots fer. Si li sumem la resta de lesions ens queda una tarda per a oblidar.

Comentaris

avatar