Uche, Tejera i Eddy Silvestre es retiren amb molèsties

Contratemps per a Rodri en una setmana amb dos partits

0
Uche es atès a la gespa del Nou Estadi. | Foto: laliga.es

Fins a tres jugadors granes han hagut d’abandonar el terreny de joc en el partit davant l’Alcorcón al Nou Estadi.

El primer en fer-ho ha estat el nigerià Uche al minut 14. El davanter grana, que arribava en estat de gràcia al partit amb quatre dianes en els darrers dos partits, ha notat una punxada i ha demanat el canvi per precaució i evitar agreujar la lesió, que apunta a una contractura muscular. Segurament estarà disponible pel partit del proper cap de setmana al camp del Lugo.

Sergio Tejera també ha estat substituït al descans per problemes musculars. El seu substitut, Eddy Silvestre, finalment ha hagut també d’abandonar el terreny de joc als minuts finals. La lesió de l’andalús podria ser la pitjor, amb un possible trencament muscular.

Caldrà esperar en les properes hores per veure com evolucionen els tres lesionats.

Comentaris

avatar