S’imposen per la mínima (0-1)

El conjunt entrenat per Eduardo Vílchez ha superat a l'Europa

0
L'onze inicial de La Pobla en el partit al Nou Sardenya. Foto: CE Europa

La Pobla segueix de forma intractable. Els d’Eduardo Vílchez s’han imposat a domicili al Club Esportiu Europa amb un gol de Pol Prats anotat al primer temps. Amb aquest triomf, els grana acumulen vuit jornades sense perdre, i una setmana més, acaben el partit sense encaixar cap gol.

El conjunt barceloní ha dominat gran part de la primera meitat. En canvi al segon temps, el domini del partit se l’han anat intercanviant els dos equips, sobretot al segon temps.

L’Europa ha iniciat el duel ben endollat, i molt insistent en atac. Les arribades perilloses a l’àrea del conjunt escapulat eren constants, però no aconseguien concretar les ocasions. Tot i això, la Pobla, en una de les seves poques accions en atac dels primers minuts, s’ha avançat en el marcador. Pol Prats ha fet l’únic gol del matx en el minut 18. Brugui ha vist com es desmarcava entre els centrals el jove extrem i l’ha assisit, i Prats no ha fallat davant el porter Fer. Els granes feien el primer pas cap a la victòria, i pocs minuts després, Rayco disposava d’una bona acció per fer el segon que l’enviava per sobre del travesser.

L’Europa però, no s’ha rendit, i ho ha seguit intentant. Les ocasions locals han fet lluir el porter Perales, i també la defensa. Els escapulats han disposat d’una oportunitat claríssima a l’interior de la petita, però el central Salva Ferrer ha posat el peu per desviar el xut del davanter local, i ha evitat el gol. L’equip de Joan Esteva ha tingut també, un xut de David Jiménez que s’ha estavellat al pal.

El guió de l’enfrontament ha variat una mica a la represa. La Pobla ha tornat a sofrir les accions perilloses locals, però s’ha trobat una mica més còmode sobre la gespa. Els pobletans han dominat en certs moments del joc.

L’Europa buscava l’empat amb insistència, amb ocasions clares. Perales es convertia en home clau després d’evitar el gol en diverses vegades.

El filial del Nàstic, però, ha aprofitat els espais que els locals deixaven en defensa per intentar sentenciar el partit. Brugui liderava l’atac grana, generant joc ofensiu i disposant d’un parell d’ocasions molt clares. Eric Vilanova també ha buscat el gol en caure-li un refús a la frontal, però l’esfèrica ha sortit fregant el pal. Koné ha tingut la darrera oportunitat pel seu equip després d’una bona jugada, però el porter Fer ha estat decisiu.

Ja en els minuts finals, els escapulats buscaven l’empat a la desesperada. Tot i això, la defensa grana continuava mostrant-se molt segura, acompanyada per un Perales determinant sota pals.

El partit ha acabat amb el 0-1 al marcador, i la Pobla es situa a només dos punts de la zona de play-off d’ascens a Segona Divisió B.

Comentaris

avatar