Un dia gris (0-3)

Les lesions passen factura a un Nàstic que ha sucumbit contra l’Alcorcón

0
Al fons, els jugadors de l'Alcorcón celebrant el 0-3 de la primera volta. | Foto: La liga

Resultat massa abultat pel que s’ha vist al terreny de joc. Els grana ja han començat amb mal peu el partit ja que al minut 13 Rodri s’ha vist obligat a moure banqueta.
Uche ha notat molèsties a l’isquiotibial i ha preferit no forçar per minimitzar el risc de lesió. El seu lloc l’ha ocupat el xilè Juan Delgado.

La falta del davanter nigerià ha caigut com una gerra d’aigua freda sobre el Nou Estadi ja que estava en una forma exquisida, anotant quatre gols en dos partits. Pocs minuts després ha arribat un doble cop pels tarragonins ja que Peña ha aconseguit batre a Dimitrievski amb un gran xut que prèviament ha impactat al pal.

El nigerià Uche només ha pogut estar 14 minuts al terreny de joc abans de retirar-se amb molèsties. | Foto: laliga.es

Amb poca cosa els madrilenys han aconseguit posar-se per davant en el marcador, però si els de Santo Domingo han creat poc perill, els grana encara n’han fet menys.
Semblava que el Nàstic havia fet un pas enrere en quan a la intensitat i energia que van mostrar en els darrers partits, ja que en aquest encontre els jugadors de l’Alcorcón sempre arribaven primer a qualsevol pilota dividida.

Amb el pas del temps sembla que els grana s’han assentat millor al terreny de joc i han començat a crear més perill. De fet, corrien els darrers minuts de la primera part quan els tarragonins disposaven d’un córner. La defensa de l’Alcorcón s’ha mostrar sòlida i ha aconseguit rebutjar l’esfèric, donant l’oportunitat de crear una bona contra, i així ha estat. L’atac ha estat construït a la perfecció pels visitants i Dorca s’ha encarregat de batre a Dimitrievski i posar el 0-2 al marcador just abans que l’àrbitre assenyalés el final dels primers 45 minuts.

Jugadors de l’Alcorcón celebrant el segon gol. | Foto: laliga.es

A la represa la situació encara ha empitjorat més pels granes.
Per precaució Rodri ha deixat al vestidor a Tejera, també amb molèsties musculars, i en el seu lloc a donat entrada a Eddy Silvestre. El Nàstic semblava que s’estava refent poc a poc dels gols i seguia jugant amb la idea que Rodri els ha impregat des del primer moment que va arribar a la banqueta grana, però la mala fortuna encara no havia acabat pels locals.

Corria el minut 55 quan Silvestre ha intentat controlar una passada llarga i al estirar la cama s’ha notat una punxada també a l’isquiotibial.
El migcampista grana ha intentat aguantar dins el terreny de joc però la lesió no li ho ha permès. Silvestre ha hagut d’abandonar el partit deixant al Nàstic amb 10 homes sobre la gespa, ja que Rodri havia gastat el tercer canvi moments abans, donant entrada a Jean Luc per Javi Jiménez.

Amb un home més damunt del camp l’Alcorcón ha aprofitat per tornar a enganxar als granes a la contra i sentenciar el partit a través d’un xut de Dimitru.

Manu Barreiro no ha estat inspirat de cara a porteria. | Foto: laliga.es

Tot i jugar amb un menys el Nàstic no ha perdut la cara al partit i ha pogut retallar distàncies amb un xut de Delgado, sol contra el porter, però la pilota ha acabat impactant al travesser. Ja en els últims minuts els granes s’han quedat amb nou jugadors a causa de l’expulsió d’Abraham per doble cartolina groga.

Amb aquesta derrota els grana acaben l’onzena jornada en la 18ª posició, marcant la zona de permanència amb onze punts, un més que l’Albacete. El proper partit del Nàstic en jornada de lliga serà a Lugo, dissabte a les 16h.

Comentaris

avatar