En un bon moment

El filial del Nàstic visita el camp de l'Europa en l'onzena jornada de Tercera Divisió

0
Els grana es troben en ple moment àlgid. Foto: Terrassa FC

E l CF Pobla de Mafumet visita aquest diumenge (12h) el Nou Sardenya de Barcelona per enfrontar-se al Club Esportiu Europa. El filial grana vol continuar amb la bona dinàmica que acumula des de fa set jornades, i amb una defensa inexpugnable que està convertint l’equip en el menys golejat de la categoria.

El conjunt d’Eduardo Vílchez encadena set jornades sense perdre (quatre victòries i tres empats), fet que l’està consolidant en les posicions més altes de la taula. Precisament, en aquests darrers set partits, la Pobla tant sols ha encaixat un gol. Registres espectaculars a nivell defensiu, que només ha rebut cinc gols aquest curs.

Al filial grana li va costar una mica més arrencar a principi de temporada, però ara es troba un gran moment de joc i de resultats, i ja és sisè a Tercera Divisió, a quatre punts del play-off. A més a més, els pobletans arriben amb la moral pels núvols després de la golejada de dissabte passat a casa davant el Gavà (5-0). Brugui, amb dos gols, va liderar el triomf de la Pobla en un partit on també van marcar Adri, Rayco i Ricky.

El rival dels d’Eduardo Vílchez aquest cap de setmana és l’Europa. El club barceloní només té un punt menys que el filial del Nàstic, quinze, i ocupa la novena posició. Diumenge passat, els escapulats van derrotar a domicili el Santfeliuenc (0-1) amb un gol de David Jiménez, màxim golejador del grup 5 de Tercera (7 gols).

Comentaris

avatar