El Reus Deportiu ofereix la senyera gegant al Nàstic

El club grana no s'ha pronunciat

0
La senyera gegant desplegada a l'estadi municipal de Reus en el partit contra l'Osasuna. | Foto: lavanguardia.com

En una roda de premsa que va tenir lloc aquest passat divendres, on els màxims dirigents del CF Reus Deportiu van denunciar de manera contundent l’expedient que el Comitè de Competició els ha obert per l’exhibició d’una senyera gegant en el partit davant l’Osasuna el passat 23 de setembre, el màxim accionista de l’entitat roig-i-negra Joan Oliver va oferir aquesta bandera de grans dimensions i la posa a disposició dels aficionats granes.

Preguntat per si el Nàstic s’ha posat en contacte amb el club del Baix Camp per mostrar el seu suport, Oliver s’ha limitat a afirmar que “no em consta”.

Tanmateix, Oliver ha matitzat que aficionats granes han demanat que aquesta bandera es mostri aquest diumenge al Nou Estadi en el partit que ha d’enfrontar al Nàstic i l’Alcorcón i ha comentat que “tenen la nostra senyera a la seva disposició, no hauran de fer gaires quilòmetres”.

Comentaris

avatar