Rodri: “Som nosaltres els que hem de provocar les coses durant el partit”

Rodri ha atès als mitjans aquest migdia a la sala de premsa del Nou Estadi abans de rebre l’Alcorcón diumenge

0
Rodri, a la sala de premsa del Nou Estadi. | Foto: Gimnàstic de Tarragona

L’entrenador del Nàstic ha parlat un dia després de que el club anunciés la seva continuïtat a la banqueta fins al final de temporada més un altre oficial, al respecte ha volgut agrair la confiança del club per seguir confiant amb ell com a tècnic i el suport de l’afició.

Aquesta setmana també s’ha fet oficial la lesió d’Omar Perdomo, que òbviament no podrà entrar en la convocatòria de diumenge. Rodri ha assegurat que “és un bon jugador que ens dóna molt per dins i per fora. Però tenim jugadors per suplir-lo”. També ha parlat sobre l’evolució de Dongou (la darrera incorporació): “Ha evolucionat amb l’estat físic. Ha fet un esforç molt gran. Ara li queda agafar agilitat adequada” i sobre el bon rendiment d’Uche i Barreiro que “estan demostrant que són letals, però estem treballant amb jugadors joves que també aportaran”.

Sobre el proper rival, l’Alcorcón, ha confirmat que “és un bon equip i no mereixia perdre els últims partits”. No ha qualificat en cap moment l’enfrontament com a un partit fácil i ha dit que “som nosaltres els que hem de provocar les coses durant el partit”

Comentaris

avatar