Rodri deixa de ser interí i signa contracte com a entrenador grana

Des de l'arribada del barceloní el Nàstic ha aconseguit 10 de 15 punts possibles

0
Rodri dirigint una sessió preparatòria. | Foto: marca.com

Els bons números de Rodri al capdavant de la banqueta grana, on des de la seva arribada ha aconseguit tres victòries i un empat d’un total de cinc partits disputats, han permès a l’entrenador barceloní abandonar la seva condició d’interí i signar un contracte professional com a entrenador grana.

El club ho va comunicar aquest dijous mitjançant un comunicat a la seva pàgina web.

D’aquesta manera, Rodri supera amb nota el ‘període de prova’ que el club li va donar i aquest mateix dilluns 23 a partir de les 12:30h a la sala de premsa del Nou Estadi serà anunciat com a entrenador grana pel que queda de temporada amb opció a una més.

Comentaris

avatar