Maikel Mesa serà dubte fins dissabte

El canari encara arrossega molèsties a l’isquiotibial de la cama esquerra

0
Maikel Mesa celebrant un dels gols anotats per Uche. | Foto: Gimnàstic de Tarragona

Rodri esperarà fins dissabte, dia abans del matx, per decidir si convoca a Maikel Mesa pel partit contra l’Alcorcón. El migcampista grana ja es va perdre l’anterior jornada per culpa d’una elongació a l’isquiotibial, patida en el darrer entrenament abans de viatjar a Córdoba.

El canari no s’ha exercitat avui amb la resta de companys, fet que feia indicar que seria una baixa segura pel partit de diumenge, però Rodri ha assegurat que esperarà fins demà per veure com evoluciona el migcampista. Un altre jugador que tampoc ha entrenat avui és Uche, a causa d’unes angines, però tot fa preveure que el nigerià no es perdrà l’encontre.

Comentaris

avatar