Quines opcions té Rodri per suplir a Omar Perdomo?

Omar Perdomo té una fractura de peroné que el mantindrà apartat 3 o 4 mesos

0
Omar Perdomo en un entrenament. |Foto: Gimnàstic de Tarragona

El canari Omar Perdomo es perdrà els propers 3 o 4 mesos de competició. Fins ara estava sent un dels jugadors més regulars ocupant la banda dreta de l’atac grana. Amb aquesta baixa, Rodri haurà de buscar algun jugador amb característiques semblants que el pugui substituir.

Fins a set jugadors podrien arribar a ocupar la posició del canari. El primer que pren més força en cas que es recuperi de les molèsties físiques és Maikel Mesa. El migcampista, també canari, no seria el primer partit que juga més enganxat a banda, deixant el centre del camp per Tejera i Gaztañaga. En cas que Mesa no estigui al 100%, el següent jugador més ben posicionat és Delgado.

Fins ara el tècnic grana ha comptat amb Delgado per acompanyar a Barreiro en atac, però tal com ja va actuar la temporada pasada, podria ocupar la banda dreta perfectament.

En tercera posició podem trobar a Tete Morente. El jove extrem està entrant a poc a poc en els plans de Rodri i no seria tan estrany que aquest li donés l’oportunitat de debutar en lliga com a titular, ja que els minuts que ha sortit des de la banqueta ha deixat bones sensacions.

En una situació més o menys parella trobem a Jean Luc, Álvaro Bustos i Juan Muñiz. El de Costa d’Ivori encara no ha disputat ni un minut amb la samarreta grana, ni en pretemporada ni en amistosos. És per això que sembla menys probable que sigui ell qui comenci de titular, a causa d’aquesta falta de minuts. Tot i que si podria ser que debutés en lliga sortint als últims minuts de l’encontre.

Els dos asturians Álvaro Bustos i Juan Muñiz, tampoc sembla que tinguin gaire números per començar el partit, el tècnic no ha comptat gaire amb l’extrem Bustos i on millor rendeix Juan Muñiz no és a la banda. Per últim, queda Sandro Toscano. El jove mitjapunta encara no ha debutat amb l’equip tarragoní, això sumat a que la seva posició natural no és la banda fa que les opcions de Toscano per ser titular siguin mínimes.

Comentaris

avatar