L’1×1 del Córdoba-Nàstic

0
El nigerià Uche està sent essencial en aquestes darreres jornades | FOTO: laliga.es

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 10 del campionat de la Liga 123.

Stole Dimitrievski (6): Correcte. Poca feina va tenir el porter macedoni. L’única ocasió vàlida andalusa va acabar al fons de la xarxa grana.

Otar Kakabadze (6): Encertat. Se li demana que defensa, que no deixi espais a l’esquena dels centrals, que tanqui bé les transicions ofensives rivals. El jugador georgià està complint amb nota tot el que s’espera d’ell. Regularitat, paciència i minuts i de ben segur que serà un jugador important en un futur pròxim.

Javi Jiménez (7): Incisiu. L’andalús és tot un encert de fitxatge. Defensa i ataca amb la mateixa intensitat. Davant el Córdoba no va patir encara que no va demostrar tot el potencial d’atac que disposa.

Bruno Perone (6): Imponent. Poc a poc va agafant la forma i el nivell exhibit la darrera temporada. No va donar mostres de feblesa davant d’un dels rivals a priori amb més nivell de la categoria.

Xavi Molina (7): Evolutiu. Bon partit del de la Canonja. Correcte, solvent i sense complicacions en defensa. Cal que millori la seva tècnica individual.

Sergio Tejera (7): Cervell. Res a dir d’un dels jugadors amb més qualitat de la categoria. El seu treball i la seva visió de joc van portar de corcoll la defensa andalusa.

Jon Gaztañaga (6): Precipitat. Té intensitat en el seu joc però cal que amb la pilota als peus demostri quelcom més. Va cometre alguna falta innecessària.

Omar Perdomo (5): Desaparegut. Es va lesionar de gravetat a la segona part. Una llàstima per un jugador que aquesta temporada ha anat de més a menys.

Abraham Minero (7): Solidari. El de Granollers col·labora en tasques defensives i és tot un pulmó sumant-se a l’atac. Desequilibri i ganes no li falten. Bona aposta per l’extrem esquerre.

Ikechukwu Uche (9): Killer. Tot el que toca és or. Gran estat de forma per un dels davanters més resolutius de la categoria. Tenir-lo motivat tot el campionat és un dels grans reptes d’aquest equip.

Manu Barreiro (9): Treballador. La seva feina passa sovint desapercebuda. Donar oxigen a l’equip en el joc aeri directe és fonamental en molts trams de partit. Tingué el premi en forma de dos gols ben merescuts.

Tete Morente (7): Nerviós. Amb la lesió d’Omar les portes dels minuts i fins i tot de la titularitat se li obren. Jugador molt ràpid que tingué un mà a mà davant el porter que no s’ha de fallar.

Juan Delgado (6): Crack. En el poc temps que va estar al terreny de joc el jugador xilè va demostrar que amb la seva qualitat individual pot desequilibrar a favor del Nàstic partits travats.

Eddy Silvestre (5): Desapercebut. Pocs minuts va disputar per demostrar quelcom més que bona col·locació.

Rodri (8): Salvador. L’equip ha tornat a confiar en si mateix. Gràcies en part pel seu treball el conjunt tarragoní torna a somriure.

Comentaris

avatar