COMPARTIR
Imatge del Nuevo Arcángel de Córdoba. | Foto: onlyhoteles.com

Partit igualat i d’urgències el que han de disputar aquest diumenge Córdoba i Nàstic al Nuevo Arcángel. Igualat si es mira la posició dels dos equips, on trobem als andalusos en la 17ª posició i els tarragonins a la 20ª. Només hi ha un punt de diferència entre els dos conjunts.

Si es consulta l’estadística històrica d’enfrontaments a terres andaluses, la cosa canvia. I és que el darrer cop que els granes van puntuar a Córdoba va ser a la temporada 2009/10, on van acabar empatant a 1 amb un gol de Rubén Navarro. El conjunt de llavors era dirigit per César Ferrando.

A partir d’aquí, les següents quatre visites (totes elles en competició domèstica) van acabar amb derrota pels catalans. 1-0 a la 2010/11, 4-2 a la 2011/12 i 2-0 a la temporada 2016/16 i 2016/17.

Diumenge, el Nàstic té una oportunitat d’or per revertir aquesta estadística negativa i encarrilar la segona victòria consecutiva després de superar al Granada el passat dimecres.

Comentaris

avatar