COMPARTIR
El nigerià va ser l'autor de les dues dianes del Nàstic. | Foto: laliga.es

El Nàstic es va retrobar aquest dimecres amb la victòria al Nou Estadi, després de superar un poderós rival a la categoria com ho és el Granada per 2-0, amb dos gols del nigerià Uche.

Va ser l’equip ‘nazarí’ el que va dominar els primers instants de partit amb diverses aproximacions de perill a la porteria defensada per Dimitrievski, que tornava a la titularitat després de la convocatòria amb la seva selecció.
L’extrem del Granada Machís, un veritable punyal per la banda, va ser el protagonista d’aquestes dues internades pel carril esquerre que a punt es van quedar de convertir-se en gol.

Però serien els tarragonins els primers en colpejar, fent-ho a través d’un inspirat Uche que, al minut 27 i després d’un gran control orientat en rebre una passada des de la banda esquerra de Sergio Tejera, es va quedar sol davant de Javi Varas i el va batre amb un xut ras al pal dret.

Uche supera a Javi Varas en l’acció del segon gol grana. | Foto: laliga.es

Només cinc minuts després, el mateix Uche sentenciava el partit i col·locava el 2-0 definitiu al marcador al aprofitar una errada defensiva de Víctor Díaz, que va rebutjar malament i va deixar una pilota morta als tres quarts de camp. El nigerià va conduïr fins al vèrtex de l’àrea petita, on novament i amb un xut molt semblant al del primer gol, va tornar a vèncer al porter andalús.

Amb el Granada ‘knock-out’, el Nàstic es va dedicar a fer córrer el cronòmetre a favor seu i, amb alguna acció aïllada de perill, es va arribar al descans.

A la represa, els andalusos van sortir igual de decidits que a la primera meitat i Dimitrievski va evitar el 2-1 al minut 49, quan Machís va aprofitar un refús dins l’àrea per creuar al seu xut, topant-se finalment amb el porter macedoni.

Jon Gaztañaga lluita per una pilota disputada. | Foto: laliga.es

Pierre Kunde ho va intentar més tard amb un llançament directe de falta des de la banda esquerra que es va anar enverinant i on Dimitrievski, amb l’ajuda del travesser, va poder desviar a còrner.

L’asturià del Nàstic Juan Muñiz va replicar amb dos llançaments llunyans de falta les ocasions generades pel Granada. La primera va ser neutralitzada en dos temps per Javi Varas, i la segona va marxar desviada.

Amb aquesta victòria, la segona de la temporada, els de Rodri agafen oxigen i ja sumen 8 punts, a falta encara de disputar el partit pendent amb el Barça B i havent de visitar aquest proper diumenge el Nuevo Arcángel de Córdoba, on trobaran un rival directe a hores d’ara per la permanència.

Comentaris

avatar