COMPARTIR
Rodri en sala de premsa. | Foto: BeSoccer

Rodri ha atès aquest dimarts als mitjans abans del partit de demà al Nou Estadi. Afirma que la derrota a Tenerife ja s’ha d’oblidar. També recorda en relació al partit que “el rival va ser molt intens i nosaltres no vam fer un bon partit”

Pel que fa al proper partit davant el Granada, un recent descendit que no va tindre un molt bon inici de lliga però que en les darreres jornades ha despertat i ja suma tres victòries seguides, ha volgut afirmar que “a priori és un dels equips que lluitarà per estar a la part alta”.

També ha deixat clar que seran importants els tres punts per poder afrontar una dura setmana que espera al conjunt grana amb dos partits per davant, i on segurament “aconseguint una victòria farà pensar a l’equip que pot acabar amb una setmana complexa i completa a nivell de punts”.

Comentaris

avatar