COMPARTIR
Els jugadors del Tenerife celebren el primer gol. | Foto: laliga.es

Mal partit del Nàstic a l’Heliodoro Rodríguez López de Tenerife. Els granes van allargar la seva mala ratxa fora de casa, d’on només han aconseguit sumar 2 punts de 12 possibles.

Amb Bernabé a la porteria, degut a la convocatòria de Dimitrievski amb Macedònia, els tarragonins van veure-les venir durant la primera part, amb ocasions del Tenerife que el porter grana va poder neutralitzar. Les ocasions del conjunt de Rodri van brillar per la seva absència en un partit on el Nàstic es va entonar a la represa.

Moment del primer gol local. | Foto: laliga.es

L’ex-grana Víctor Casadesús va aprofitar al minut 63 una sortida en fals d’un lesionat Bernabé per provocar el penal que serviria per transformar l’1-0 local per mitjà de Malbasic.

Només nou minuts després el mateix Malbasic sentenciava amb el 2-0 un partit que mai havia estat de color grana. Per acabar d’adobar-ho, Suzuki va veure la doble groga a falta de cinc minuts pel final i va marxar expulsat.

Mal partit dels de Rodri, que segueixen en posicions de descens. | Foto: laliga.es

Amb aquesta nova derrota, la quarta de la temporada, la situació del Nàstic comença a ser preocupant, i malgrat el partit pendent amb el Barça B, el conjunt de Rodri es troba ja a quatre punts de la línia que marca la permanència. Dimecres, nova oportunitat al Nou Estadi davant d’un recent descendit: el Granada.

Comentaris

avatar