COMPARTIR
Jugadors dels dos equips damunt la gespa del Nou Estadi. | Foto: marca.com

El partit que s’havia de disputar aquest diumenge al Nou Estadi entre el Nàstic i el Barça B va quedar suspès ahir a falta de menys d’una hora pel seu inici.

En un comunicat que el club grana va penjar a la seva pàgina web, el Nàstic informava que, comptant amb el vistiplau de la Lliga de Futbol Professional, el trio arbitral i els dos clubs, es va decidir suspendre el partit al no poder garantir la seguretat de l’esdeveniment davant la falta d’agents dels Mossos d’Esquadra.

Per la seva banda, el club grana en aquest comunicat no va fer cap referència a les més de 800 agressions que es van produïr entre ciutadans i les forçes policials espanyoles.

Comentaris

avatar
Ordenar:   + nous | + antics | + votats
NasticCAT
Guest

Segons SPORT:

El motivo, por tanto, es de seguridad, o en este caso de ausencia de ella porque los Mossos d’Esquadra tenían este domingo que estar en los colegios y centros electorales de Tarragona con motivo del referéndum. Pero en declaraciones a GOL, el presidente del Nàstic, Josep Maria Andreu, añadió también otro motivo, el de apoyo y comprensión con todos los tarraconenses en un día muy duro y difícil.

“LaLiga entendió nuestra situación y el choque se aplazó por seguridad y también por un motivo de sensibilidad con la gente de Tarragona”, explicó Andreu.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/nastic-barcelona-aplaza-por-motivos-seguridad-sensibilidad-6324892