COMPARTIR
Gaizka Toquero ha estat l'encarregat d'avançar al Zaragoza. | Foto: laliga.es

El Nàstic ha acabat sumant un punt a La Romareda davant d’un Zaragoza que ha hagut de jugar durant tota la segona meitat amb un home menys. Els granes han pogut refer-se del gol inicial de Toquero i han empatat al 87.

Rodri ha plantejat un onze molt similar al que va derrotar l’Albacete la setmana passada, amb la única novetat d’Abraham per Omar Perdomo, que ha començat el partit des de la banqueta.

El Nàstic ha sortit decidit en els primers compassos de partit i s’ha mostrat ofensiu des del primer minut, disposat a tenir la pilota. De fet, als cinc minuts els de Rodri ja havien disposat de dues ocasions de gol per mitjà de Delgado en una falta directa i Maikel Mesa amb un xut des de fora l’àrea que s’ha escapat per poc.

Manu Barreiro ha estat la principal referència en atac dels tarragonins. | Foto: laliga.es

Després d’uns minuts on el joc dels dos equips es concentrava al mig del camp i on les ocasions brillaven per la seva absència, Gaizka Toquero avançava al 19 al conjunt local, després de rematar de cap una centrada de còrner dins de l’àrea petita.

Malgrat el marcador advers, el Nàstic no s’ha arronsat i ha seguit intentant-ho amb un bon joc combinatiu.
Al 31, Sergio Tejera ha donat una excel·lent passada aèria per a Juan Delgado, que dins l’àrea ha enviat la pilota per sobre la porteria. Només un minut després, Manu Barreiro ho ha tornat a provar amb una bona rematada de cap que Cristian Álvarez ha refusat amb una gran aturada a la base del pal dret. Eren els millors minuts dels granes, que segurament no mereixien anar per darrere al marcador.

L’acció polèmica ha arribat al minut 44, quan el Zaragoza s’ha quedat amb deu jugadors després que Borja Iglesias veiés la segona groga per etzibar un cop de colze a Dimitrievski a la sortida d’un còrner. Així s’ha arribat al descans, enmig de la indignació del públic local.

L’expulsió de Borja Iglesias ha condicionat el partit. | Foto: laliga.es

A la represa, el Nàstic ha sortit a mossegar i Manu Barreiro al 48 ha disposat d’una nova rematada dins l’àrea petita, que Cristian Álvarez ha rebutjat de manera magistral.

El Zaragoza començava a notar l’expulsió de la primera meitat i Rodri ha volgut aprofitar aquesta superioritat numèrica per donar entrada a Uche, que ha substituït a Juan Delgado al minut 57.

El Nàstic apretava, sobretot amb les internades de Javi Jiménez per la banda esquerra, però les ocasions no es materialitzaven.
Al 67 Omar Perdomo ha entrat per Carlos Blanco, fent retrocedir a Jon Gaztañaga a les posicions més defensives.

El mateix Omar Perdomo ha tingut a les seves botes l’empat al minut 71, rematant una centrada rasa des de la banda esquerra i topant-se novament amb una magnífica intervenció de Cristian Álvarez, que estava salvant al seu equip amb aturades de mèrit.

Maikel Mesa celebra el gol de l’empat. | Foto: laliga.es

Maikel Mesa ha fet justícia pels granes a falta de tres minuts pel final, després d’aprofitar un refús al travesser d’Omar Perdomo i rematar de cap dins l’àrea petita i vèncer Cristian Álvarez. Els granes aconseguien empatar un partit que havien dominat durant tota la segona part.

D’aquesta manera, el conjunt de Rodri segueix sense conèixer la derrota en els darrers precedents a La Romareda. Els tarragonins ja esperen la visita del Barça B, diumenge vinent al Nou Estadi.

Comentaris

avatar