COMPARTIR

Des dels dos darrers anys el Nàstic s’ha convertit en la bèstia negra del Zaragoza, especialment en les visites de l’equip tarragoní a l’estadi de La Romareda.

I és que les dues darreres visites en Lliga del conjunt grana s’han traduït en dues victòries de gran importància, sobretot tenint en compte el que hi havia en joc per part dels dos equips.

La darrera es va produïr la temporada passada, a falta d’onze jornades per acabar la Lliga. El conjunt llavors dirigit per Juan Merino, molt necessitat de punts per apropar-se a la permanència, va remuntar el gol inicial d’Ángel Rodríguez i es va imposar per 1-2 amb dianes de Delgado i Suzuki.

La victòria més recordada per l’afició grana, però, serà se’ns dubte la que es va aconseguir ara fa dos anys, quan els dos equips arribaven a la jornada 39 amb opcions d’ascens a Primera Divisió. Els granes van superar per 0-1 als aragonesos, amb gol de penal de José Naranjo i en un final de partit agònic, on Manu Lanzarote va fallar un penal al temps afegit.

De fet, en els darrers quatre enfrontaments entre els dos equips, el Nàstic ha sortit guanyador en tres ocasions i ha acabat empatant en el partit restant.

Comentaris

avatar