COMPARTIR
Xavi Molina podria tornar a l'eix de la defensa. |FOTO: as.com

Guanyar o submergir-se en l’agònic record de la darrera temporada: així afronta el Gimnàstic de Tarragona el decisiu duel de diumenge al Nou Estadi davant l’Albacete.

Els homes de Rodri buscaran donar a la seva afició la primera victòria del curs. Decisiu, sí. Definitiu no. Necessari també.

Ens trobem a la cinquena jornada del campionat de lliga i al conjunt grana se li han acabat els crèdits per enlairar el vol. Un empat i tres derrotes són el pobre bagatge d’un conjunt construït a priori per no patir i assolir quotes més altes. La setmana s’ha presentat moguda a Tarragona.

La destitució de Carreras, per uns precipitada, per d’altres necessària, i el posterior nomenament de Rodri de forma interina han inundat el vestidor de clars dubtes i neguits.

La parròquia tarragonina espera però que aquesta incertesa no afecti els seus jugadors. Els més veterans de la plantilla haurien de donar un pas al front i demostrar un cop més la capacitat d’aquest equip. L’últim precedent d’un canvi urgent de tècnic va significar un excel·lent tram final de campanya amb un Nàstic que va aconseguir la permanència en un agònic matx al Nou Estadi davant l’UCAM de Múrcia.

L’equip s’ha concentrat aquesta setmana a Navata fugint dels mitjans i buscant potser una concentració i preparació

El tècnic Rodri haurà de disputar el seu primer examen amb escassetat de centrals. A la coneguda baixa de Djetei recentment han ocupat l’infermeria grana l’italobrasiler Perone i el japonès Suzuki, encara que sembla que aquest últim podrà arribar davant l’Albacete.

Sergio Tejera és sense cap mena de dubte el gran “fitxatge” pel partit de diumenge. De les botes del barceloní emana el joc grana i en definitiva les esperances d’èxit dels tarragonins.

Així doncs els granes podrien sortir amb: Dimitrievski, Kakabadze, Javi Jiménez, Xavi Molina, Carlos Blanco, Tejera, Mesa, Juan Muñiz, Omar Perdomo, Uche i Manu Barreiro.

Per la seva part l’Albacete arriba amb l’imperiosa necessitat de sumar la primera victòria de la temporada. Tomeu Nadal serà l’home encarregat de defensar la porteria castellana. Homes importants com Susaeta o Aridane no s’han entrenat amb normalitat al llarg de la setmana. El primer no ha viatjat amb l’equip i el segon tot sembla indicar que gaudirà de minuts davant el Club Gimnàstic.

Els nous fitxatges Zozulya i Perdomo podrien tenir minuts i fins i tot saltar al terreny de joc d’inici. La gran sorpresa del conjunt castellà ha sigut la no inclusió de Morillas a la convocatòria. Cal recordar que el jugador murcià havia estat titular en tots els encontres d’aquesta campanya.

Un possible onze seria el format per: Tomeu Nadal, Arroyo, Bittolo, Saveljich, Gaffoor, Gálvez, De la Hoz, Bela, José Fran, Araujo i Zozulya

Comentaris

avatar