COMPARTIR
Morán va anotar l'únic gol grana en la darrera victòria del Nàstic al Ramon de Carranza. | FOTO: diariodecadiz.es

1026 quilòmetres separen el Nou Estadi de l’Estadi Ramon de Carranza. 19 posicions hi ha entre el conjunt de Lluís Carreras i el d’Àlvaro Cervera. Sobre el paper és clar que el Gimnàstic parteix amb clara desavantatge respecte els andalusos.

Tot i així les victòries a la Lliga 1|2|3 es paguen car i si el Nàstic es vol agafar a quelcom ha de ser a uns números que denoten una lleugera superioritat grana. Dels últims quatre enfrontaments entre catalans i andalusos a terres gaditanes, dos han acabat amb victòria grana, un ha acabat amb empat i només un ha caigut del cantó groc. Si volem veure la darrera victòria del Gimnàstic al Ramon de Carranza ens hem de remuntar al 3 de gener del 2010, partit que acabaren guanyant per la mínima els tarragonins amb un solitari gol de Morán.

Aquesta temporada el Cadis CF ha disputat només un partit com a local empatant-lo a zero davant un combatiu Alcorcón.

Com a anècdota curiosa cal destacar que dels tres gols anotats pels gaditans en aquesta temporada, dos s’han produït en els primers i darrers 15 minuts del partit.

L’estadi Ramon de Carranza podria ser aquest vespre un cop més determinant en el resultat final, ja que presenta el segon millor percentatge d’assistència de la competició.

Del quadre andalús destacarem el seu màxim golejador: David Barral, jugador que va sonar amb força pels granes en el darrer mercat d’hivern. Els seus dos gols fan que la defensa grana no hagi de perdre de vista el veterà davanter.

El Club Gimnàstic per la seva part també ha jugat només un partit com a visitant aquesta campanya i va ser en el derbi davant el Reus, amb el resultat final d’empat a un.

Comentaris

avatar