COMPARTIR
Carreras en sala de premsa. | Foto: Diari Més

Lluís Carreras ha atès als mitjans aquest dijous, justament abans de marxar cap a Cádiz, on ha convocat a 20 jugadors de la plantilla.

El titular més destacat no ha estat en relació al partit, sinò sobre la seva estabilitat a la banqueta grana; l’entrenador català ha assegurat que “en el món del futbol s’ha d’estar preparat per a tot”, en resposta a una pregunta sobre la seva situació a la banqueta grana i els resultats negatius que acumula l’equip.

Els jugadors s’enfrontaran al conjunt gadità només tres dies després del partit de Copa del Rei.

Carreras també senyalava que “el primer és recuperar-se mentalment”, en relació a aquells jugadors que poden arribar més fatigats a terres gaditanes al haver disputat 120 minuts de partit aquesta setmana.

En relació als dos jugadors que han tingut compromisos internacionals (Dimitrievski i Kakabadze) amb les seves respectives seleccions, ha confirmat que estan plenament a disposició per jugar.
Les absències i lesions, però, també han tingut protagonistes a la roda de premsa. Carreras ha assegurat que “ens afecten totes les baixes que tenim, però per això cal tenir la plantilla compensada”.

També ha parlat sobre el rival i ha volgut expressar que serà un partit difícil i dur com tots els de la categoria, però que “faran el possible per guanyar” i posar-li les coses difícils al rival a un camp on històricament el Nàstic sempre ha patit.

Comentaris

avatar
Ordenar:   + nous | + antics | + votats
since1886
Member

o guanyem o AL CARRE