Portada Actualitat Prèvies Fes-ho una vegada més

Fes-ho una vegada més

0
COMPARTIR

La història es repeteix. El Nàstic haurà de buscar aquest cap de setmana compensar el mal resultat que va collir en l’últim partit a casa tal i com va fer després de perdre contra l’Elche i l’Almería. En aquesta ocasió, però, els grana hauran de refer-se de la derrota més dolorosa de la temporada, la que li va propinar el seu etern rival a les acaballes del derbi del Camp de Tarragona amb el solitari gol d’Alfredo Máyor, en un escenari majúscul com és el Ramon de Carranza i davant un rival, el Cádiz, que es troba en plena lluita pels play-off i que està obligat a millorar els seus darrers resultats a casa –una derrota i dos empats-. Malgrat aquests dos últims factors, l’equip de Juan Merino ja ha demostrat que està capacitat per aixecar-se en algunes de les places més complicades de la categoria gràcies a la bona línea de resultats que sí està aconseguint lluny del Nou Estadi i a la que ha de donar continuïtat per sortir, una vegada més, de les places de descens.

A diferència del que va experimentar davant el Reus Deportiu, el conjunt tarragoní no es trobarà en aquesta ocasió amb un rival conformista, conservador i que prioritzi el no encaixar en comptes d’anar a buscar la porteria contrària. No. El Cádiz és un dels equips més alegres de la Liga123 i per tant sortirà a tenir la pilota i a crear ocasions des del primer minut a través dels tres mitges puntes i l’atacant Alfredo Ortuño, un dels màxims golejadors de la categoria amb 17 dianes. Per tant, el Nàstic haurà d’intentar que la pilota no arribi amb comoditat als Álvaro García, Ager Aketxe, Salvi Sánchez, que són els teòrics titulars a la zona de tres quarts, ja que a més de ser el nexe d’unió amb el davanter murcià tenen molta facilitat per veure porteria.

“ | EL RIVAL: Cádiz CF «Consolidats als play-off» http://bit.ly/2pBsS5L”.

Juan Merino podria recórrer novament al 3-5-2 per frenar l’ímpetu i l’amenaça dels atacants gaditans, tot i que si les coses es compliquen podria variar el dibuix tal i com va fer al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe. L’onze inicial també podria patir alguns canvis, doncs és evident que amb aquest entramat tàctic haurà d’entrar un tercer central. Daisuke Suzuki, Iago Bouzón i fins i tot Luismi Sánchez serien els candidats per completar la defensa de tres al costat de Xavi Molina i Bruno Perone, sense descartar que el migcampista cedit pel Real Valladolid pugi formar el doble pivot al costat de Sergio Tejera relegant així a Wilfried Zahíbo a la banqueta.

A part de minimitzar els danys, el Nàstic també haurà de treure el màxim rendiment possible a les seves ocasions aprofitant que el Cádiz jugarà amb una línea defensiva totalment nova degut a l’absència dels quatre defenses titulars. Els laterals Javier Carpio i Brian Oliván i el central Aridane Hernández causen baixa per sanció, mentre que l’altre membre de l’eix de la defensa, Khalifa Sankaré, serà dubte fins a última hora per unes molèsties al genoll. Per tant, Álvaro Cervera haurà de confiar en una línea de quatre formada per Luis Ruiz-Servando-Migue-Iván Malón. Tenint en compte això, el seu homòleg a la banqueta visitant faria bé intentant explotar tot el talent d’Achille Emana situant-lo allà on més brilla, per darrera de la dobleta ofensiva en la que Manu Barreiro podria ser la gran novetat al costat d’un jugador més ràpid que aprofiti els espais com Juan Delgado o Stèphane Emana.

Possibles alineacions.

Foto: Nàstic

Comentaris

avatar