COMPARTIR
Gerard Valentín en una internada a l'àrea rival. | FOTO: laliga.es

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 36 del campionat de la Liga 123

Manolo Reina (5): Correcte. L’únic xut entre els tres pals va acabar en gol. La resta del partit fou un espectador més.

Xavi Molina (4): Impotent. L’àrbitre li tragué la glòria de l’empat per un clar fora de joc en el que hagués suposat el gol de l’empat. La resta del partit el de la Canonja es va mostrar dubitatiu en la sortida de pilota. Ha d’asserenar-se.

Bruno Perone (5): Regular. El gran descobriment d’questa temporada a l’eix de la defensa.  Expeditiu al tall i resolutiu en el joc aeri. Va ser a punt d’empatar l’encontre amb un gran cop de cap.

Gerard Valentín (4): Intermitent. Va anar de menys a més durant el partit. No va poder exhibir-se en atac però quan ho va provar va crear gran perill per la banda dreta. El seu fràgil físic preocupa a Can Nàstic

José María Angresola “Mossa” (4): Innecessari. Poca feina tingué el valencià en la tarda de dilluns. Volgué la pilota en profund per intentar crear perill.

Sergio Tejera (4): Tímid. S’esperava molt més d’ell. No va acabar de portar la batuta del joc grana i arriscà poc en les passades.

Wilfried Zahibo (4): Desubicat. El jugador francès no va gaudir de la seva millar tarda de futbol. Lent en el tall, la targeta groga que va veure a l’inici li va condicionar tot el partit. Errà passades impròpies d’un jugador professional.

Juan Muñiz (3): Inexistent. L’asturià no és un jugador de banda. Juan Merino apostà per la seva esquerra a pilota aturada. No tingué ocasió de mostrar aquest talent. Participà poc en l’escàs futbol grana.

Cristian Lobato (5): Desaprofitat. El seu desequilibri en les conduccions no va ser aprofitat pels seus companys.

Achille Emaná (6): Solitari. Ell sol genera perill però cal un conjunt que l’aprofiti. El seu potent xut va aixecar de les cadires la parròquia grana. L’equip el necessita i ell necessita l’equip.

Àlex López (5): Desafortunat. Vol i no pot. Aquest és el resum de la temporada del de Calafell. Necessita oportunitats més clares per marcar. L’anul·laren un gol que hauria d’haver pujat al marcador.

Jean Luc (4): Desendollat. Va sortir al camp per revolucionar el partit i la moto se li va espatllar.

Manu Barreiro (4): Perdut. Un davanter necessita pilotes per definir. Ell no les tingué.

José Carlos (3): Poc útil. No aportà res en el poc temps que trepitjà la gespa del Nou Estadi. Temporada decepcionant.

Juan Merino (2): Incomprensible. El seu joc gens vistós no gaudeix de bona reputació a Tarragona. Se li acaben els arguments i ningú entèn la posada en escena de l’equip. Cal que aporti més ambició als seus futbolistes

Comentaris

avatar