COMPARTIR
Luismi, en una sessió preparatòria. | Foto: mundodeportivo.com

Juan Merino recuperarà dos peçes clau en el seu sistema de cara al partit contra el Reus del proper dilluns al Nou Estadi.

Tal i com ha comunicat el Nàstic aquest dimarts a la seva pàgina web, el davanter gallec i el migcampista andalús ja han rebut l’alta mèdica i estaran a disposició del tècnic per a la convocatòria.

En el cas de Manu Barreiro, el davanter patia una lesió al seu adductor esquerre. Pel que fa a Luismi, aquest es va lesionar ara fa dos mesos a la Romareda i se li va diagnosticar una lesió al bíceps femoral de l’isquio dret.

D’aquesta manera, la infermeria grana es va buidant i ara només hi queden tres jugadors: Miguel Ángel Cordero, que s’anirà reincorporant als entrenaments amb la resta del grup, i Djetei i Madinda, que es troben en fase de readaptació.

Comentaris

avatar