COMPARTIR
Kiko Ramírez el dia de la seva presentació amb el Wisla.

En aquest apartat repassarem les actuacions més destacades del cap de setmana dels jugadors que algun dia van defensar la samarreta del Club Gimnàstic i que ara es troben militant en un altre club. Els fitxatges, els comiats i les notícies més importants relacionades amb tots ells també tindran cabuda en aquest espai.

Hat-trick de José Naranjo

El titular no vol fer referència a la tercera aparició de l’atacant andalús en aquesta secció, sinó als tres gols que ha marcat aquest cap de setmana per contribuir a la golejada que el Racing Genk li va infligir al Mouscron en el partit corresponent a la quarta jornada dels play-off que es disputen per una plaça en la propera edició de l’Europa League. L’ex grana, que va encadenar el segon partit consecutiu com a titular després d’haver-se guanyat la confiança d’Albert Stuivenberg amb els dos gols que va marcar en els dos primers partits d’aquesta fase final, va ser l’autor del tercer (50’), del cinquè (55’) i del sisè gol (80’) del conjunt del nord-est de Bèlgica. Amb aquesta actuació, és d’esperar que el davanter onubense continuí sent un fix en l’onze titular d’un equip que lidera amb total fermesa el seu grup amb sis punts d’avantatge respecte al segon classificat, un KAS Eupen al que visiten en la propera data.

Fali s’estrena com a golejador

El migcampista cedit pel Nàstic, que compleix la seva segona temporada com al FC Barcelona B, ha marcat el seu primer gol de la temporada en un partit en el que a més a més també s’ha vestit d’assistent. El valencià ha obert la llauna en el derbi contra el CE Hospitalet i després li ha facilitat l’1-2 al davanter Marc Cardona. Malgrat això, el filial blaugrana solament ha pogut emportar-se un punt de la Feixa Llarga perquè Manuel Salinas, que ja havia marcat el gol de l’empat, així ho ha decidit a dos minuts pel final del partit. En el proper compromís contra l’AE Prat, tant Fali com Alberto Varo, que també ha sigut titular en aquest encontre, es poden coronar com a campions del GIII de la Segona Divisió B.

Miguel Palanca i Dani Abalo lluitaran per Europa

El Korona Kielce en el que militen els dos ex granes ha certificat aquest cap de setmana la seva classificació pels play-off que li donaran l’oportunitat de lluitar per una de les tres places que tenen com a premi el poder viatjar pel vell continent la propera temporada. La fita no ha sigut gens fàcil de que es produís, doncs l’equip en el que juguen el tarragoní i el gallec va deixar de dependre de si mateix després de perdre per la mínima davant el setè classificat, el Termalica. Aquest resultat obligava als nostres a esperar un empat entre el Arka Gdynia i el Wisla Plock, un empat que va arribar al 95’ gràcies a la diana d’un ex jugador de l’AE Prat com és José Kanté, que porta ja dues temporades competint a la lliga polonesa. A partir d’ara, tant Miguel Palanca com Dani Abalo es deixaran la pell perquè el Korona Kielce pugi jugar a Europa, la qual cosa no serà gens fàcil ja que parteix a vuit unitats de la tercera posició.

Kiko Ramírez també jugarà els play-off de la Ekstraklasa

Un dels rivals del Korona Kielce en aquesta fase final serà l’històric Wisla Krakow que dirigeix l’ex entrenador del Nàstic i la Pobla Kiko Ramírez. El tarragoní, que va arribar a principis de gener a Polònia de la mà del director esportiu del club Manuel Junco, va assumir les regnes d’un equip que era desè, que es trobava fora de les places de promoció i al que ha conduit fins a la cinquena posició amb un balanç de sis victòries, tres derrotes i un empat. L’objectiu d’aquí al final de temporada és el de intentar situar al Wisla entre els tres primers, la qual cosa no serà fàcil tenint en compte el nivell del Jagiellonia, el Legia Warszawa i el Lech Poznan, que és el que arranca com a tercer amb sis punts d’avantatge sobre el quadre que dirigeix l’antic preparador grana.

Gerardo Noriega, campió amb la RS Gimnástica Torrelavega

El veterà jugador de banda, que va vestir els colors del Club Gimnàstic durant la temporada 2010/11 disputant un total de 24 partits en els que no va ser capaç ni de marcar cap gol ni de donar cap assistència, segueix en actiu i jugant a un molt bon nivell, a diferència del que va demostrar en la seva curta etapa a Tarragona. L’asturià es troba jugant a la RS Gimnástica Torrelavega, amb la que s’acaba de coronar com campió del grup càntabre (GIII) de la Tercera Divisió amb tres jornades d’antelació ja que li treu deu punts al segon classificat, el Tropezón.  Els del Malecón tindran ara dues opcions per pujar a la categoria de bronze del futbol estatal, l’eliminatòria de campions o la via dels play-off a partir de la segona ronda.

Comentaris

avatar