COMPARTIR
Imatge del Nou Estadi. | Foto: as.com

El partit probablement més esperat de l’any per la parròquia grana registrarà, com no podia ser d’una altra manera, l’assistència més alta en el que va de temporada.

Tant és així que el club grana ja ha comunicat mitjançant la seva pàgina web oficial que les entrades de Tribuna i Preferent inferior estan esgotades, gràcies en bona part a la promoció de 2×1 en entrades per a socis i aficionats, que comprant-ne una se n’enduran una altra de regal.

De fet, el Nàstic va comunicar ahir que només queden 723 entrades de Gol per vendre. Així doncs, s’esperen com a mínim 10.000 aficionats al partit de dilluns al Nou Estadi.

Queda per veure si finalment s’obrirà la Preferent superior, fet que permetria augmentar el nombre d’entrades disponibles pel partit.

355 entrades pels aficionats del Reus

Per la seva part, els aficionats roig-i-negres també faran acte de presència al fortí grana.
Ja hi ha confirmats dos autocars d’aficionats reusencs; el club visitant ha rebut 355 entrades per part del Nàstic, totes situades al còrner del Gol de Mar i Preferent.

Comentaris

avatar
Ordenar:   + nous | + antics | + votats
hoolsreus
Guest

a veure si us comporteu i amagueu les pedres

culsreus
Guest

Guaita, donant lliçons els que ens van rebre amb pancartetes de pxxx Nastic i tirant ampolles de vidre.

hoolsreus
Guest

nosaltres almenys no anem a traicio per darrere 5 contra 1 (xavals petits a mes) al parquing del descampat aquell que teniu…en grup sou tots molt valents