COMPARTIR
El Juvenil B celebra la permanència. | Foto: Nàstic

En aquest espai repassem els resultats del cap de setmana dels principals representants de la pedrera del Nàstic, que en els darrers temps estan realitzant un treball excepcional en les diferents categories. Tots ells, juntament amb els altres equips que formen el futbol base del club, són el futur de l’entitat i per això els hi volem donar la cobertura que mereixen.

La Pobla torna a la rutina de l’empat

Després del triomf davant el Castelldefels (3-0), el filial grana tenia l’oportunitat de sumar la segona victòria consecutiva, fet que solament ha succeït dues vegades en el que portem de temporada, però solament ha pogut sumar un punt del camp del Cerdanyola. Els de Martín Posse han sigut infinitament superiors als seu rival, tot i que una vegada més els ha faltat l’encert de cara a porteria. En el primer acte, les millors ocasions han sigut per Rayco Rodríguez i Rodrigo Pascual, que s’han topat amb el travesser i amb Daniel Del Río respectivament.

En els segons 45 minuts, ambdós futbolistes han tornat a protagonitzar les oportunitats més clares del conjunt visitant. Rodri no ha encertat al rematar a porteria buida després de superar al porter local mentre que Rayco ha vist com la defensa rebutjava la pilota sota la mateixa línea de gol. La darrera opció ha sigut un xut llunyà d’Iván Vidal que un jugador contrari ha rebutjat a córner. Malgrat intentar-ho fins al final, els pobletans han pujat a l’autobús amb la sensació d’haver-se deixat dos punts.

 El Juvenil B segella la permanència

L’equip de Daniel Vidal s’ha assegurat la continuïtat a la Lliga Nacional Juvenil amb una gran victòria contra el Jabac i Terrassa, un equip que aspirava a l’ascens de categoria ja que ni el Barça B ni el Cornellà B poden ascendir pel fet de tenir al primer equip a la màxima categoria. Per tant, els granes tenien un difícil repte per endavant i han sabut estar a l’alçada com venen fent durant tot el curs. La matinera diana de Abdul Manfous (11’), que ha aprofitat un refús del porter, ha contribuït a que els derroters del partit caminessin a favor dels seus interessos davant un rival que solament s’ha aproximat amb perill una vegada en tota la primera part. En el segon acte, els nostres han aconseguit el gol de la tranquil·litat a falta de 20 minuts per arribar al final del xoc per mitjà de Guillem Martínez, que també ha aprofitat un refús per enviar la pilota al fons de la xarxa i fer el definitiu 2-0 amb el que el Juvenil B ha assolit l’objectiu que es va marcar a l’inici de la temporada.

Derrota del Cadet i victòria de l’Infantil

El principal representant de la categoria cadet haurà d’esperar una jornada més per poder segellar de forma definitiva la seva permanència a la Divisió d’Honor ja que aquest cap de setmana ha caigut per 1-3 davant un rival de la zona alta com és el Cornellà, que en el primer temps s’ha avançat amb el gol de Sergio Paz i ha doblat el seu avantatge per mitjà de Marc Tenas. A la represa, els de Bruno Uria han retallat diferències gràcies a la diana de Joel Sánchez però els visitants no han tardat en contestar i deu minuts després han encarrilat el matx amb el segon gol de Marc Tenas. El segon match ball dels granes serà aquest proper divendres amb la visita del penúltim classificat, la UE Vilassar de Mar.

Per la seva part, l’Infantil A va derrotar per la mínima a la UE Quart gràcies al solitari gol de Marcos Fernández, que no va perdonar des del punt de penal poc abans d’arribar a la primera mitja hora de joc. Aquest triomf fa que el conjunt dirigit per Francisco Pastor assoleixi la permanència matemàtica a la màxima divisió de la categoria ja que avantatja en onze punts al Vic Riuprimer quan solament resten nou per jugar-se.

Futbol 7

L’Aleví A s’ha imposat per cinc gols a cero a la Unió Astorga en un partit que s’ha començat a decidir ben aviat amb la matinera diana de Ticiano Pérez, que ja suma 40 gols en el present curs. A l’inici del tercer quart, Yeray Nieto i Gerard Solé han encarrilat la victòria mentre que aquest últim i Roger Ciuró han sigut els encarregats d’arrodonir el marcador en el darrer quart.

Pel que fa el Benjamí A, els nois de Jordi Martín s’ha imposat clarament al camp de l’últim classificat, un Escola FB Salou Costa Daurada que no ha aconseguit cap punt en tota la temporada. Els grana han guanyat per 0-18, un resultat que els permet consolidar-se a la segona plaça davant la insistència del Cambrils Unió, que també ha sumat els tres punts.

Per últim, el Pre Benjamí A han perdut al camp d’un Riudoms que ha guanyat amb claredat gràcies al 5-0 amb el que s’han situat al mig del tercer quart. Finalment, Ruben Cerro i Asier Macías han pogut maquillar el resultat amb el 5-2 definitiu.

Resultats del cap de setmana i propera jornada.

Comentaris

avatar