COMPARTIR
Ikechukwu Uche no està tenint la millor de les temporades. | FOTO: laliga.es

El Club Gimnàstic de Tarragona acaba de fer pública la convocatòria de divuit jugadors que intentaran assaltar el fortí madrileny de Getafe. Juan Merino recupera Mossa i Juan Muñiz, sancionats la darrera jornada.

Malgrat els esforços per arribar a temps dels jugadors Manu Barreiro, Miguel Ángel Cordero i Luismi, el tècnic gadità ha decidit deixar-los descansar per precaució, tenint en compte el vital i esperat partit de la propera jornada davant el Reus Deportiu.

Lévy Madinda i Mohammed Djetei continuen a l’infermeria i no han entrat a la convocatòria. També ha causat baixa Wilfried Zahibo, que veu frenada la seva entrada a l’onze inicial i que es perdrà el partit per acumulació de targetes.

Ikechukwu Uche ha caigut de la convocatòria per decisió técnica, mentre que José Carlos torna a viatjar amb l’equip després d’una temporada amb poc protagonisme dins el conjunt grana.

L’expedició de divuit jugadors, que en aquests moments s’estan desplaçant a Madrid via AVE, queda formada de la següent manera: Manolo Reina, Gerard Valentin, Mossa, Xavi Molina, Iago Bouzón, José Carlos, Cristian Lobato, Juan Muñiz, Àlex López, Jean Luc Assoubre, Juan Delgado, Bruno Perone, Daisuke Suzuki, Ferran Giner, Sergio Tejera, Achille Emaná, Stole Dimitrievski i Stéphane Emaná.

Comentaris

avatar
Ordenar:   + nous | + antics | + votats
NasticCAT
Member

Realment ha estat una decepció aquest nano.