COMPARTIR
Imatge del Nàstic-Getafe de la primera volta. | Foto: laliga.es

A falta de vuit jornades per acabar la lliga, el Nàstic afronta un calendari complicat en el que s’enfrontarà contra cinc equips que ara mateix ocupen la part capdavantera de la classificació.

El “Tourmalet” grana comença aquest dissabte a Getafe. El conjunt madrileny, que va acabar descendint de Primera Divisió la passada campanya, és el quart classificat amb 54 punts i només ha perdut un dels darrers cinc enfrontaments que ha disputat.

A la jornada 37, després d’haver-se enfrontat al Reus Deportiu al Nou Estadi, els homes de Juan Merino viatjaran fins al Ramón de Carranza per medir-se al Cádiz, que ha esdevingut la gran revelació d’enguany al retornar a la categoria de plata i posicionar-se durant gran part de la lliga a la zona de play-off d’ascens.
Els grocs són ara mateix cinquens a la taula classificatòria, seguint l’estela del Getafe.

L’Oviedo serà el rival que visitarà el Nou Estadi a la jornada 38. Els asturians són sisens i són el rival menys perillós a domicili, on només han aconseguit sumar tres victòries en el que va de lliga.

El Girona (jornada 40), que aquest any sembla tenir encarrilat l’ascens directe i podria arribar al Nou Estadi matemàticament sent equip de Primera, sempre que amplii en un punt l’actual ventatja de +8 que manté respecte el Tenerife, equip que rebrà al Nàstic a la jornada 41.

Comentaris

avatar